13 baby’s die hun ouders eeuwig haten voor hun overdreven sharegedrag

13 baby’s die hun ouders eeuwig haten voor hun overdreven sharegedrag

“Nooit zal ik foto’s van mijn kinderen op het internet posten.” Het is een belofte die velen maken, maar waar slechts weinigen zich aan houden zodra hun baby zijn eerste pampertje vol poept, eerste stapjes zet of – breaking – zijn mondje vuil maakt. Het fenomeen heeft intussen een naam: sharenting, een samentrekking van ‘sharing’ en ‘parents’. Maar wat als baby groot wordt en zijn gênante kinderfoto’s voor eeuwig en altijd op het net staan? Deze cuties hebben alvast alle reden om hun ouders eeuwig te haten voor hun drang naar oversharing.

1. De businessbaby

Stel: je baby zit aan de ontbijttafel, druk in de weer met een plastic gsm tegen z’n oortje. Je neemt een foto van het schattige tafereel en je zet die op Facebook, hoe groot is de kans dat jouw baby viraal gaat?
Facebook
Wel, blijkbaar groter dan je denkt. Amper maandag werd deze foto op Facebook geplaatst, waarop een vriend van de ouders het kiekje op Reddit postte. Gevolg? De ‘Business Baby’ werd het onderwerp van honderden memes waardoor hij nu overal op het internet opduikt en over de hele wereld bekend is.
imgur.com
imgur.com

2. De afwasbaby

reddit

3. De A-Team-baby

Facebook

4. De “ik heb altijd al eens aan een aap zijn kont willen zitten”-baby

gifstache.com

5. De metsersbaby

Facebook

6. De “ik snap niet waarom ik zou blazen om een kaars uit te doen”-baby

7. De fretzakbaby

8. De kermismachinebaby

9. De “ik werd in een doosje aan de deur gezet”-baby

10. De schizofrene baby

11. De moustachebaby

12. De sumobaby

13. De zuipschuit baby

Gesponsorde artikelen