17 dingen die mannen doen tijdens de seks maar vrouwen stiekem haten

Uhu, we know: niks dan goeie bedoelingen achter jullie sexy pogingen om ons schreeuwend naar dat hoogtepunt te jagen. Maar helaas, sommige acties vinden we echt niet zo opwindend als ze klinken op een zatte avond onder de kameraden. Eeuwige dank voor het proberen (serieus!), maar deze 17 dingen die mannen doen in bed vinden we stiekem toch niet zo geweldig:  

1. De “hé, laten we dít anders eens proberen?”-move

Meestal verwijzend naar het een of het andere gekke standje, ontdekt op de wondere wereld van het wereldwijde web. Túúúrlijk proberen we graag nieuwe dingen uit, maar niet diegene waarvoor we in handenstand moeten staan tot ons hoofd knalrood ziet en het laatste stukje sexyness ons lijf op miraculeuze wijze heeft verlaten.

2. Overdreven hard focussen op ONS orgasme

“Ik wil dat jij eerst komt.” Oké, heel tof, dat zouden wij ook geweldig vinden. Maar helaas: nog meer druk op dat al dan niet nakende orgasme gaat de vulkaan echt niet sneller doen uitbarsten. Juuuuuust chillax en alles komt goed. Echt wel!

17 leugentjes die elke vrouw weleens vertelt na de seks.

3. Ons bespringen als een dolgedraaide stier

Oh jawel, wees maar zeker dat we dat beest in jou maar wat graag naar boven zien komen. Maar soms hebben we toch net iets meer introductie nodig voor je die piemel als een dolgedraaide stier bij ons naar binnen ramt. Just remember: enkele subtiele likjes aan onze oren, teentjes of in onze hals kunnen al wonderen doen … En daarna zijn we des te meer ready om dat beast te temmen!

4. Ons smeken om dirty talk

We weten hoe hard dit jullie kan opwinden – echt wel – maar geloof ons: als we onze onzekerheid hierover hebben overwonnen en er zelf goesting in hebben, zullen we het wel doen. Geef ons gewoon het gevoel dat we het zélf willen en niet omdat jullie er al maanden de oren van ons hoofd over zagen. Thx a lot!

5. Of nog erger: een out of the blue striptease eisen

Zelfde uitleg: het kan heel goed zijn dat we ook zelf staan te springen om je omver te blazen met de verrassing van je leven, maar dan wel op óns initiatief. Serieus, die actrices in de gespecialiseerde films moesten daar ook eerst mááánden voor oefenen.

Wait and see, baby

!

6. Ons hoofd naar beneden duwen richting …

Oew yeah, we weten dat je ons héééééél graag down under ziet (omdat we dat gewoon fenomenaal geweldig doen, uiteráárd!) Maar hé, we zullen ook wel overgaan tot actie zonder ons hoofd naar beneden te duwen als een puppy die wordt verplicht zijn nieuwe speeltje uit te proberen. Juuuust sayin’.

17 seksgewoontes die alle twintigers zouden moeten hebben.

7. Hijgen alsof je net een marathon hebt gelopen tijdens ons ‘verwenmomentje’

Mmmm, we vinden het zzzzzzzalig als jullie moeite doen om ons oraal of met je vingers te verwennen. Maar pleeeaaase, hou die ademhaling onder controle. Genieten terwijl je vent elke seconde dood naast jou lijkt neer te vallen, brengt ons niet erg in de mood.

Shocking, we know

! 😉

8. Totaal onsubtiel voorstellen om dat ene sexy lingeriesetje nog eens te dragen

“Serieus, zie ik er zo niet goed genoeg uit, of wat? Als je vindt dat ik op een dik, vet, goor, degoutant, onsexy varken lijk, zeg het dan in mijn gezicht, hé. EN NEE, IK OVERDRIJF NIET!” (Oooh jawel, we weten dat we wel degelijk overdrijven, maar dit zijn gewoon niet het soort voorstellen waar we ons instant superhot door voelen. Het zit ‘m in de juiste verwoording, cuties!)

9. Ons overladen met tips, suggesties en keeeiiiileuke ideetjes

Uiteráárd willen we weten waar jullie zin in hebben en wat jullie heter maakt dan een stukje spek gedrenkt in een pan vol gloeiende olie. Pak het gewoon tactvol aan met een schattig, lief complimentje om te beginnen. Wees maar zeker dat we daarna één en al oor zijn, want geloof het of niet: wij willen écht wel het onderwerp zijn op jullie sex talk tijdens de mannenavondjes …

10. Te snel klaarkomen

Nooooowp, niks sexy aan. Nu niet, morgen niet, nooit niet.

11. Of het orgasme een EEUWIGHEID uitstellen

Perfect op een dag dat we tijd zat hebben en niks liever willen dan uuuuuren te rollebollen. Maar doe het gewoon niet als er een hele berg afwas, gigantische wasmand en lege koelkast ongeduldig staat te wachten op onze felbeminde aandacht. Eeuwige dank in ruil. <3

17 redenen waarom je vandaag seks moet hebben.

12. Doodserieus vragen of we “een beetje zijn klaargekomen”

Zodra deze vraag nog maar in je opkomt, weet je het antwoord al. Vrouwen komen niet “een beetje” klaar. Als we het doen, zal je het ongetwijfeld horen, zien, voelen, ruiken, proeven. Zo niet? Misschien toch eens nadenken over een andere tactiek …

You can do it, baby

!

13. Of geïrriteerd raken als ons orgasme niet komt

“BEN JIJ ER NU NOG ALTIJD NIET??” Noooooowp,

not helping

14. Ons behandelen als een instrument met duizend snaren, toetsen en knopjes

Oew yeah, we HOUDEN van aandacht, maar liever niet op 1.001 plekken tegelijk waardoor we niet weten waar eerst te focussen. Een pianist laat zijn vingers ook niet én over zijn klavier dwalen, terwijl hij ondertussen op een saxofoon blaast én een drumstel bespeelt. Just keep it suavemente! 😉

23 dingen waar vrouwen stiekem aan denken tijdens de seks.

15. Zonder enige waarschuwing gaatjes vullen waar we NIET op voorbereid zijn

Niks zo zalig als nieuwe dingen proberen, maar hé: misschien toch even op voorhand checken of je sekspartner het oké vindt om plots een vinger in dat andere gaatje te voelen voor je als een gedopeerde, hyperactieve spits over gaat tot actie. Zou je wel eens een appelblauwzeegroen oog kunnen besparen …

16. Zo hard aan onze haren trekken dat de tranen in onze ogen staat

Yuuup, sommige vrouwen hebben het graag lekker wild, maar let erop dat áls je aan haar haren trekt, je direct een hele bos bij elkaar neemt. Kwestie van de spanning een beetje te verdelen, je weet wel. En ons dikke krokodillentranen te besparen (maar ssssht, dat hebben we niet gezegd ;-)).

17. En het allerbeste: op zoek gaan naar onze prostaat

Opnieuw vol goeie bedoelingen, we know. Maar helaas: vrouwen hebben geen prostaat.

Maar hé …

Oh yes, we do! <3

ECHT WEL!

Gesponsorde artikelen