Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ maken na twee jaar einde aan hun huwelijk

Jammerlijk nieuws uit de wereld van Blind Getrouwd. Marijn en Candice hebben na twee jaar huwelijk namelijk besloten om als vrienden verder te gaan. Het koppel was het enige dat na het meest recente seizoen van Blind Getrouwd nog geen scheiding aanvroeg.

Maandag 5 september 2022 gaat het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd eindelijk van start op VTM met acht nieuwe deelnemers en dus vier nieuwe huwelijken. Dat nieuwe, zevende seizoen komt er pas anderhalf jaar na het meest recente seizoen. Dat komt omdat VTM het concept van hun kijkcijferkanon heeft aangepast en vernieuwd.

Door die vertraging is het ondertussen al zo’n twee jaar geleden dat de vorige vier huwelijken in Blind Getrouwd doorgingen. Dat seizoen eindigde niet zo succesvol. Met Candice en Marijn bleef maar één van de vier koppels na het programma getrouwd. De twee groeiden tijdens Blind Getrouwd zichtbaar snel naar elkaar toe en er kwam al vlug verliefdheid bij kijken. Dat Candice liever in een stad dicht bij Antwerpen wilde wonen, terwijl Marijn een vierkantshoeve had gekocht in het dorpje Binkom leek even een struikelblok. Uiteindelijk besloten de twee toch om het te proberen laten werken.

Gezamenlijk bericht op Instagram

Nu, twee jaar later, zijn ze jammer genoeg tot de conclusie gekomen dat dat niet helemaal gelukt is. “De voorbije twee jaar zijn Marijn en ik als getrouwd koppel door het leven gegaan. We hebben er echter voor gekozen om vanaf nu als vrienden verder te gaan”, schrijven ze beiden op hun Instagramaccount bij foto’s van hen samen. “We hebben heel veel mooie momenten samen beleefd. Tijdens onze deelname aan Blind Getrouwd hadden we direct een vriendschappelijke en ook verliefde klik waardoor we een ongelooflijk unieke ervaring hebben meegemaakt.”

“Er zijn dan ook meerdere momenten die we nooit zullen vergeten zoals onze huwelijksreis naar Kreta en dingen die we geleerd hebben van elkaar en onszelf. Zo zullen caracollen nooit mijn ding zijn en is plagen misschien wel liefde vragen?”, gaat het bericht verder. “Na het programma zijn we gaan samenwonen in Binkom als één grote familie van 5 katten, 2 pony’s en 1 hond. Het was ook echt fijn te ontdekken dat we heel goed overeenkwamen met elkaars vrienden en familie. We waren blij dat we de stap hadden gewaagd om samen te wonen, maar merkten tegelijk dat er uitdagingen waren. We hadden moeilijkere momenten en botsten op het feit dat we andere toekomstplannen voor ogen hadden.”

“Hard aan uitdagingen als koppel gewerkt, maar …”

“De boodschap van vandaag lijkt voor jullie misschien nieuw of plots. Toch willen we jullie meegeven dat we hier niet licht over zijn gegaan. We hebben hard aan onze uitdagingen als koppel gewerkt en verschillende dingen geprobeerd om onze relatie te versterken. We zijn steeds blijven praten met elkaar en hebben ook veel oprecht leuke momenten gekend zoals o.a. onze laatste reis naar Malaga”, schrijven Candice en Marijn verder.

“Toch moeten we toegeven dat wij bleven twijfelen als koppel. Na twee jaar hadden wij het gevoel dat we een definitieve keuze moesten maken, wat we ook gedaan hebben. We willen iedereen bedanken die ons gesteund heeft in dit mooie traject: onze familie, vrienden, en ook jullie. We willen jullie hiervan zelf op de hoogte te brengen. Marijn en ik gaan nu elk onze eigen weg uit, als vrienden. We willen ons richten op de toekomst en niet achteruit kijken”, besluiten ze.

Meer
Lees meer...