Chiro viert 90ste verjaardag met groot feest in het Sportpaleis

De Chiro blaast dit jaar 90 kaarsjes uit en dat zal de jeugdbeweging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op 11 november 2024 zal het een grootschalig feestje houden in het Sportpaleis in Antwerpen. Daar zullen de oude en nieuwe (Chiro)liedjes gezongen worden voor een avond vol Chiroplezier voor de huidige leden, maar ook oudere liedjes voor de mensen die hun Chirorok of -short enkele jaren geleden al aan de haak hingen.

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en Brussel en zal dit jaar 90 jaar bestaan. Daarom zal de jeugdbeweging een groot feest organiseren in het Sportpaleis. Het wordt een avond vol Chiropret en -nostalgie voor de oudere of ex-Chiroleden.

90 jaar Chiro

Dag van de Jeugdbeweging valt dit jaar wat later, want op maandag 11 november 2024 zal je waarschijnlijk heel wat Chirorokken en -shorts kunnen spotten in Antwerpen. Chirojeugd Vlaanderen organiseert namelijk een gigantisch feest omdat het 90 kaarsjes mag uitblazen. En waar kan dat beter dan in het Sportpaleis in Antwerpen?

Er is plaats voor 20.000 Chiromensen van jong en oud want er zijn geen leeftijdsbegrenzingen op het feestje. Ben je dus een lid, leiding, VB, ouder, grootouder, lid van de kookploeg of gewoon een sympathisant? Iedereen is welkom in het Sportpaleis voor een plezante en speelse avond vol Chiro. Daarbij zal er natuurlijk ruimte zijn voor de vele Chiroliedjes die iedereen uit volle borst kan meezingen.

’90 jaar Chiro’ gaat door op maandag 11 november 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen. De show start al om 19 uur, waardoor het afgerond kan worden tegen 21.30 uur en iedereen vlot thuisgeraakt. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via beat-tickets.be. De prijzen variëren van 19,95 tot 56,95 euro.

Bekijk hier de aankondiging van ’90 jaar Chiro’ met beelden van het feestje ‘WATT?!’ op Krinkel:

Meer
Lees meer...