Comfortabel en tegelijk stijlvol reizen? Met deze 5 tips kan het

Een reisje kan er voor jou altijd wel van af en al helemaal wanneer je rekent op een bruin kleurtje. Maar vooraleer je volledig kan genieten, moet je natuurlijk wel eerst enkele uurtjes stilzitten zodra je het vliegtuig of de auto instapt. En dat kan al eens zwaar tegenvallen. Geen paniek, wij hebben enkele niet te missen tips voor jou die je de queen van het reizen maken en je tegelijk nog eens een comfortabele reis bezorgen ook.

Binnen enkele dagen is het eindelijk zover en kan je reis beginnen, maar eerst … je valies inpakken. Bij het inpakken van je SUITSUIT en het dromen van je reis hoort de nodige stress, want al dat reizen brengt vaak ongemakken met zich mee. Of beter gezegd, je wilt gewoon ontkomen aan geknoopte haren, slecht zittend ondergoed of opzwellende voeten. Wel, goed nieuws, want de Bijenkorf gunt jou meer dan ooit een stijlvolle reis toe waar jij je geen seconde hoeft te ergeren.

1. Een outfit op je lijf geschreven

Na een hele dag outfits uit te zoeken, staat je valies op het randje van springen, want jij hebt zin om op reis eens goed te paraderen. En gelijk heb je! Al verloopt de zoektocht naar een comfortabele outfit voor onderweg iets stroever. Een elegant kleedje of een strakke jeansbroek zijn misschien niet direct het beste idee ondanks het feit dat ze jouw figuur enorm flatteren. Maar dat is helemaal geen reden om te panikeren, want de Bijenkorf heeft verschillende fashionable joggingbroeken waarin je je vast comfy voelt. En om je net dat tikkeltje vrouwelijker te voelen, combineer je die comfortabele outfit gewoonweg met een elegante blouse. En klaar is kees.

2. Laagjes, laagjes en … laagjes

Om nog eventjes door te gaan op je comfortabele rit of vlucht, is het misschien niet onbelangrijk om rekening te houden met de temperatuurverschillen. Zowel wanneer je op je eindbestemming aankomt als tijdens de rit kan de temperatuur wel eens plots een graadje de lucht ingaan of net omgekeerd. Een outfit uit meerdere laagjes kan je in dat geval van heel wat ongemakken verhelpen. Je hebt bovendien nog wat extra kleren mee voor op reis en aan het einde van de rit lukt het je zeker om dat allemaal in je Samsonite-koffer of SUITSUIT te proppen. Zodra je thuiskomt, vliegen al die zomerstuks toch de wasmand in, dus een kreukje meer of minder kan geen kwaad.

3. Multifunctionele accessoires

https://www.instagram.com/p/BwJtr1Ang-O/

Dat je outfit pas echt af is met enkele in het oog springende accessoires is niet gelogen. Een paar fancy oorbellen of een haarbandje kan een volledig zwarte outfit bijvoorbeeld de meest classy look geven. Al is het gemak van die accessoires misschien niet altijd op en top wanneer je met je hoofd ergens tegen aanleunt. Op reis gaan in stijl is helemaal niet zo moeilijk, het is enkel belangrijk om de juiste accessoires bijeen te sprokkelen. Neem bijvoorbeeld een sjaaltje: je kan jezelf ermee verwarmen, verder kan je het gebruiken als een fancy rekker voor je haar en tijdens een dagje aan zee kan je je strandtas ermee versieren. Niets handiger dan drie accessoires in één, toch?

4. Neem je kussen mee

Om er ietwat deftig te blijven uitzien, is een kussentje voor een goede nachtrust helemaal niet overdreven. Er is niets lastiger dan met een stijve nek nog enkele uren te moeten reizen, en bovendien komt het jouw humeur ook niet ten goede. Een kussentje meenemen is dus dé oplossing om je rit zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, plus het komt sowieso nog eens van pas tijdens je reis. Uiteindelijk hoeft zo een kussen ook niet veel plaats in te nemen. Niet met een koffer op reis? Met een beetje geduw en getrek past het zeker ook in je weekendtas.

5. Comfortabele sneakers

https://www.instagram.com/p/BxxL_GQIjhZ/

De vraag over welke schoenen en hoeveel paar je gaat meenemen op reis, houdt je vast wel bezig. Het voornaamste aan je schoenenkeuze is dat je kiest voor gemakkelijke exemplaren die zowel degelijk zijn voor enkele kilometers zonder blaren te kunnen afleggen als een paar schoenen dat onder gelijk welke outfit past. Het antwoord op dat dilemma is niet ver te zoeken: sneakers. Ze zijn comfortabel, mooi, in alle kleuren te verkrijgen en bovendien zijn er ook nog eens milieuvriendelijke exemplaren bij. VEJA-sneakers zijn hier het voorbeeld bij uitstek. Ben je toch meer fan van een open schoentje? Dan zijn een paar deftige slippers waarschijnlijk meer iets voor jou. Een sandaaltje kan natuurlijk ook, maar laat die ‘gladiatorsandalen’ misschien toch maar uit de running, want een patroon van bruine en witte strepen op je benen is niet direct wat je in gedachten hebt na een reisje zonnen.

Meer
Lees meer...