Deze 9 Snapchat-accounts moet je dringend beginnen te volgen!

Meegluren in het leven van president Obama of een kijkje nemen hoe Joy Anna Thielemans haar dag doorbrengt. Op Snapchat kan het allemaal, maar we weten vaak niet goed welke Snapschat-accounts actief en interessant zijn. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de 9 meest interessante Snapchatters die je écht moet volgen. 

1. DJ Khaled

Snapchat.codes
Eentje voor de liefhebbers van snelle wagens en bikinibabes! Niemand houdt meer van Snapchat dan DJ Khaled. De hiphop producer uit Miami heeft in enkele maanden tijd meer dan 6 miljoen volgers verzameld. Een aantal dat alleen nog maar gaat groeien, want zijn fancy levensstijl en typische quotes als “The key to succes” zorgen ervoor dat je DJ Khaled de ideale Snapchatter is.

2. Het Witte Huis

Snapchat.codes
Nét iets minder bikinibabes in het Witte Huis, maar daarom is het er niet minder interessant. Voeg WhiteHouse toe op Snapchat en je krijgt een mooi beeld van het laatste halfjaar van de Obama’s in het Witte Huis. We zijn nu al benieuwd wie de volgende president wordt om te volgen!

3. Joy Anna Thielemans

vandevliet.me
Van haar woonkamer tot op restaurant. Joy Anna Thielemans neemt haar Snapchat-volgers echt overal mee naartoe. De Thuis-actrice toont ook vaak hoe het er op de Thuis-set aan toe gaat.

4. Kylie Jenner

Snapchat.codes
De jongste telg uit de clan Kardashian-Jenner is niet alleen hot in het dagelijkse leven, ook op Snapchat is Kylie Jenner ongelooflijk populair. Ze neemt haar meer dan 10 miljoen volgers overal mee naar toe. Van glamoureuze fotoshoots tot poepchique hotels.

5. Studio Brussel

Vandevliet.me
Voor wie eens een kijkje wil nemen achter de schermen van een megacool radiostation, moet Studio Brussel zeker toevoegen op Snapchat. Linde Merckpoel zorgt vaak voor hilarische Snaps van Siska Schoeters en co!

6. Arnold Schwarzenegger

Snapchat.codes
The Terminator‘ en ex-gouverneur van Californië is ondertussen al 68 jaar, maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer mee kan met zijn tijd. In tegendeel. Schwarzenegger is een echte Snapchat-freak en deelt alles met zijn volgers.

7. Sporza

Vandevliet.me
Ook de sportliefhebbers moeten natuurlijk aan hun trekken kunnen komen op Snapchat. Sporza laat je meegluren in hun dagelijkse werking en alle evenementen waar ze aanwezig zijn. Geloof ons, dat zijn er heel wat.

8. Cyrene Q

Snapchat.Codes
Van de voorgaande accounts had je waarschijnlijk wel al eens gehoord, maar de naam Cyrene Q gaat bij de meesten niet meteen een belletje doen rinkelen. Doodzonde, want de Amerikaanse kunstenares maakt echt de coolste tekeningen van héél Snapchat.

9. Calvin Harris

De Schotse dj en producer is écht hilarisch op Snapchat. Zijn foto’s worden altijd vergezeld door een superabsurd en droog tekstje. Voor de lolbroeken is Calvin Harris een must op Snapchat.

Wij zitten trouwens ook op Snapchat, voeg ons zeker toe!

Voeg ons toe voor de leukste en grappigste nieuwsupdates, exclusieve beelden vanop de redactie en achter de schermen in tv-studio’s en het parlement. Checken, die handel!

Meer
Lees meer...