Disney brengt volgende maand de natuurdocumentaire ‘Blue’ uit en hier is de eerste betoverende trailer

Disney brengt volgende maand de natuurdocumentaire ‘Blue’ uit en hier is de eerste betoverende trailer

De wereld van dolfijnen is het thema van de nieuwste documentaire van Disneynature, een afdeling van de Walt Disney Company die prachtige natuurfilms maakt. ‘Blue’ is vanaf 2 mei te zien in de cinema en de trailer laat al de eerste prachtige beelden zien.

We kennen Disney natuurlijk vooral van de animatiefilms, maar in de jaren 50 maakte de filmstudio meerdere Oscarwinnende natuurdocumentaires. Na het wereldwijde succes van de film March of the Penguins ontstond in 2008 het idee om Disneynature op te richten en zich zo opnieuw op natuurfilms te richten.

Dat leverde de voorbije jaren al enkele indrukwekkende documentaires op en daar komt volgende maand nog één bij. Blue dompelt je onder in de oceaan en volgt het jonge dolfijntje Echo dat zijn plaats zoekt tussen zijn soortgenoten.

Spectaculaire beelden en een leuk verhaal

Zoals alle documentaires van Disneynature is ook Blue een combinatie van spectaculaire beelden en een leuk verhaal. Op die manier toonde de filmstudie in zijn vorige films onder andere al de wereld van apen, pandaberen, flamingo’s en grizzlyberen. Blue komt uit op 20 april en is vanaf 2 mei in België te zien in de cinema.

Bekijk hier de trailer van Blue:

Gesponsorde artikelen