Esmée uit ‘De Bachelor’ geeft update over haar liefdesleven

In dit voorjaar moest Esmée vlak voor de finale het programma De Bachelor verlaten. Fabrizio Tzinaridis koos Sanne, Madieke en Margaux boven haar, al werd het uiteindelijk ook met geen van deze drie vrouwen iets serieus. Ondertussen gaat het wel zeer goed in het leven van Esmée. De 25-jarige Oost-Vlaamse is namelijk finaliste voor Miss België 2023.

Van februari tot en met april 2022 konden we op Play4 zien hoe 15 vrouwen in De Bachelor probeerden het hart te veroveren van Fabrizio Tzinaridis. Een van de kandidates die lang in de running was om daarin te slagen, was communicatie- en hr-consulente Esmée. Zij moest echter vlak voor de (wilde) finale het programma verlaten.

Finaliste Miss België

Ondertussen is Esmée echter opnieuw in het nieuws. De 25-jarige Oost-Vlaamse is namelijk kandidaat om Miss België 2023 te worden. “Ik vind het zelf een avontuur, een kans om tegen de stroom in te zwemmen. Iets wat getuigt van durf. Ik wil bovendien tonen dat Miss België perfect kan samengaan met een boodschap van empowerment en vrouwenrechten, zaken die me nauw aan het hart liggen”, vertelt ze daarover in Het Nieuwsblad.

Haar drukke programma zorgt er wel voor dat Esmée ook na De Bachelor de liefde nog niet heeft gevonden, al lijkt ze dat zelf niet heel erg te vinden. “Die zoektocht komt momenteel op de laatste plaats. Sinds De Bachelor heb ik zelfs niet meer gedatet. Ik kreeg wel via mijn sociale media een hoop berichtjes van mannen die ik niet kende. De lieve heb ik nagenoeg allemaal beantwoord. De, wel ja, rare … daarvan nam ik screenshots. Zo kan ik die later met veel plezier nog eens herbekijken”, besluit ze.

Meer
Lees meer...