‘I Can See Your Voice’ komt deze week terug: Dit zijn de deelnemende artiesten

Na twee succesvolle seizoenen komt VTM ook dit jaar terug met I Can See Your Voice. De muzikale wedstrijd zal vanaf vrijdagavond 5 mei het gigantisch populaire The Masked Singer vervangen. In het nieuwe seizoen van het programma zien we opnieuw enkele artiesten een duet aangaan met de laatst overgebleven ‘zanger’ uit het gezelschap. De vraag is: kan die persoon ook écht zingen?

Begin 2022 kwam VTM met een nieuw programma van Zuid-Koreaanse makelij. Na het succes van The Masked Singer hoopten ze daarmee ook hoge kijkcijfers te halen. Die cijfers bleven in het eerste seizoen wat achterwege, maar toch besloot de zender om een tweede seizoen te maken en nu komt er ook een derde. Dat seizoen is vanaf morgen te zien. Daarin zullen nieuwe artiesten hun opwachting maken.

I Can See Your Voice

Vanaf deze week daagt host Jonas Van Geel opnieuw wekelijks twee kandidaten uit om doorheen vijf rondes te achterhalen wie van de zeven performers de échte zangers zijn en wie doet alsof. Elke ronde valt er een performer af en krijgen de kandidaten de kans om een stapje dichter te komen bij de overwinning en een mooie geldprijs.

Is de overblijvende performer echt een goede zanger, dan gaat het bedrag naar de kandidaten. In het andere geval gaat het geld naar de slechte zanger die iedereen op het verkeerde been heeft gezet. Een nieuw seizoen betekent ook meteen nieuwe artiesten. Dat zijn deze keer Bart Peeters, Jaap Reesema, Loredana en Silvy De Bie.

Bart Peeters

De eerste gast is Bart Peeters. Hij zal het panel, dat nog steeds bestaat uit Kürt Rogiers, Ingeborg Sergeant, Kamal Kharmach en Vincent Fierens, helpen bij het ontmaskeren van de echte zanger in het gezelschap. “Sinds Elvis Presley moeten zangers met hun heupen bewegen”vertelt Bart. En daar zal hij dus ook op letten. In een preview toont hij alvast hoe dat moet.

Bekijk de preview van I Can See Your Voice hier:

I Can See Your Voice is vanaf 5 mei elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...