‘Love Island’-Martin is samen met ‘EOTB’-Yasmine

Love Island
Facebook Love Island

Het rommelt in de reality-wereld. Want Martin van Love Island en Yasmine van Ex On The Beach: Double Dutch zouden een relatie hebben. En dat bevestigt niemand minder dan Sebastiana (de ex van Martin) op sociale media.

Sebastiana en Martin leken vanaf de start van Love Island het ideale koppel. Ze waren elkaars eerste match en dat leek ineens de perfecte keuze. Want gedurende het hele seizoen kozen ze steevast voor elkaar. Maar uiteindelijk wonnen Denzel en Aleksandra het programma.

Tussen Denzel en Aleksandra verloopt ook niet alles koek en ei. De twee zitten momenteel zelfs in een dip.

Martin en Yasmine

Toch kon het geluk van Martin en Sebastiana niet op. Want nog tijdens het programma vroeg de Nederlander of Sebastiana zijn liefje wou zijn. En die antwoordde daar volmondig ja op. Maar eenmaal teruggekeerd naar huis verliep die relatie wat stroever.

Daarom besloten de twee om een punt te zetten achter hun relatie. Volgens Sebastiana voelde het namelijk niet meer juist toen ze terugkwamen in Belgiƫ.

Martin bleef na zijn relatie met Sebastiana in ieder geval niet stilzitten. Zo kon de Nederlander het steeds beter vinden met Yasmine van Ex On The Beach. In het begin zouden de twee gewoon goede vrienden zijn, maar nu lijkt er toch iets meer aan de hand.

Instagram

Sebastiana Love Island
Instagram Sebastiana

Volgens de aanhangers van Sebastiana zouden de twee een relatie hebben. En tijdens een Q&A van de Antwerpse, gaat ze daar ook op in. Zo vraagt iemand van haar volgers op Instagram wat ze ervan vindt dat Yasmine en Martin een koppel zijn. Daarop reageert ze het volgende: “Ik wens hen superveel geluk samen. Ik ben niet bitter, onze relatie was gewoon niet voorbestemd. Ik hoop voor hem dat hij gevonden heeft wat hij zocht.”

Jaloers zou Sebastiana in ieder geval niet zijn. Dat is toch wat ze zelf zegt op haar Instagram. “Ik weet dat het voor jullie heel raar klinkt, omdat jullie natuurlijk mijn hele relatie gevolgd hebben. Maar mijn relatie met Martin buiten Love Island was echt niet meer leuk. Ik had ons hoofdstuk al afgesloten, het is gewoon niet leuk als mensen het in je gezicht willen gooien. Want ook al was ik verdergegaan, ik heb mijn relatie altijd low key gehouden uit respect naar hem toe.”

Gesponsorde artikelen