Left Right
scrollTop top

Nieuwe datingapp Heybaby is speciaal voor ouders en mensen die kinderen willen


Heybaby dating app

Aan een relatie raken via een datingapplicatie is niet altijd even eenvoudig. Als je al kinderen hebt of zelfs als je op zoek bent naar iemand om kinderen mee te krijgen, is het bovendien nog extra moeilijk. Voor die problemen wil de nieuwe datingapp Heybaby een oplossing bieden.

Hoe je het ook draait of keert: kinderen hebben uit een vorige relatie of een grote kinderwens hebben, zal op veel datingapps zoals Tinder een deel van je potentiële matches afschrikken. Toch zijn er meer dan genoeg mannen en vrouwen in dezelfde situatie.

“Ondanks de populariteit van datingapps, is het een feit dat praten over kinderen willen of over kinderen uit eerdere relaties een beladen onderwerp dat moeilijk blijft om aan te snijden wanneer potentiële partners elkaar voor het eerst ontmoeten of nog maar juist daten,” zegt Chas McFeely in een persbericht. Hij is samen met Diko Daghlian en Rene Van De Zande een van de drie vaders die de datingapp Heybaby hebben opgericht.

Zelfde toekomstplannen

Heybaby wil die angst om over dat onderwerp te beginnen, wegnemen en je zo helpen om op zoek te gaan naar een partner met de zelfde toekomstplannen als jij. Wanneer je je aanmeldt op de applicatie moet je vragen beantwoorden over je familie en wat je in de toekomst wil. Die vragen gaan niet alleen over het feit of je kinderen wil, maar ook over je werk, tijdsbesteding en levensstijl.

Heybaby-vragen
Heybaby

“De belangrijkste factoren die bepalen of een koppel niet alleen een aantrekkingskracht op korte termijn heeft, maar ook daadwerkelijke bij elkaar past op lange termijn, zijn geld, kinderen en religie”, zegt Van De Zande in een persbericht. “Hoewel we hebben gezien dat er meer gespecialiseerde apps op de markt komen voor mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties, behandelen ze sommige van deze cruciale onderwerpen niet.”

Heybaby kijkt dus niet alleen of je potentiële partner kinderen heeft of wil, maar ook hoe hij of zij kijkt naar het ouderschap. Dat moet je helpen om iemand te vinden die niet alleen perfect bij jou past, maar waar je ook perfect samen kinderen mee opvoeden.

Nog niet in België

De nieuwe applicatie Heybaby is helemaal gratis. Jammer genoeg kan je het voorlopig wel nog niet in België gebruiken. Op dit moment is de app enkel beschikbaar in San Francisco. Daarna volgt de rest van de Verenigde Staten en mogelijk ook andere landen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.162.661
 • Aantal
  doden
  1.396.375
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755