Nieuwe tenue Rode Duivels gelekt door sportwinkel in Lebbeke

Rode Duivels - Lukaku
EPA

De Rode Duivels hebben zich al geplaatst voor het EK van 2020. Daar zullen ze aantreden in nieuwe tenues. Hoewel de voetbalbond deze waarschijnlijk nog een tijdje geheim had willen houden, zijn ze nu al gelekt door een sportwinkel uit Lebbeke. Naast de nieuwe tenuetjes krijgen de Rode Duivels ook een nieuw logo, al is niet iedereen fan.

In de zomer van 2020 zullen we de Rode Duivels aan het werk zien op het EK dat zal doorgaan in verschillende steden in Europa. Onze nationale ploeg zal daar aantreden in een gloednieuw tenuetje. Normaal wordt zo’n nieuwe outfit voorgesteld in een fotoshoot met de spelers, maar een sportwinkel uit Lebbeke stak daar een stokje voor.

Nieuwe truitjes

De Rode Duivels zeggen dus vaarwel aan hun “truitjes met ruitjes” van het WK en gaan voor een nieuwe look. De outfits zijn opnieuw – hoe kan het ook anders – rood, met zwarte en gele accenten. Op en top BelgiĆ« dus. Maar niet iedereen is fan van de nieuwe stijl.

De zwarte “accenten” lijken namelijk sterk op bandensporen en ook het nieuwe logo – met een halve bal – wordt maar matig ontvangen. Euhm, misschien zal het er beter uitzien als De Bruyne, Hazard en co ze dragen?

Bekijk hier de nieuwe tenues van de Rode Duivels:

Wie daar nu binnenkomt juist gepast voor Sint Maarten. Lukaku en Kevin De Bruyne lookalikes. De uitrusting is wel de echte nieuwe….

Geplaatst door Topsport op Woensdag 6 november 2019

Gesponsorde artikelen