Pokémon maakt nu ook schattige ASMR-filmpjes

Pokémon heeft voor het eerst twee ASMR-video’s gemaakt. Op hun YouTube-account kan je nu helemaal relaxen met Charmander die slaapt naast een krakend kampvuur of Chespin die macarons eet … en dat is verrassend aangenaam om te zien.

ASMR is een op het eerste zicht vreemde, maar vooral razend populaire trend op YouTube. Het is een afkorting voor Autonomous Sensory Meridian Response en staat voor een gevoelssensatie die je krijgt van bepaalde prikkels. Meestal gaat het om video’s waarin iemand bepaalde geluiden maakt die voor een tinteling zorgen bij sommige luisteraars. Dat kan gaan over fluisteren, ergens op tokkelen, eten, …

En nu heeft ook The Pokémon Company zich dus aan ASMR gewaagd. De voorbije dagen plaatsten ze op YouTube al twee video’s. “Dit is een ASMR-video voor iedereen die een zachte Pokémon touch nodig heeft!”, luidt het bijschrift.

Charmander en Chespin

De eerste video duurt meer dan een half uur en toont Charmander die ligt te slapen naast een kampvuur. Het enige geluid dat je hoort, is het kraken van het hout. Een aanrader om tijdens koude winternachten op te zetten.

De tweede video toont een schattige Chespin, een Pokémon uit de zesde generatie, die een bord vol macarons opeet. Halverwege de video van acht minuten zien we Pikachu even in beeld als hij een nieuw bord macarons komt brengen.

Relax met Charmander en het knisperende kampvuur

Geniet van Chespin en de knapperige macarons

Meer
Lees meer...