Reizen plannen wordt binnenkort gemakkelijker met Google Trips

Reizen plannen wordt binnenkort gemakkelijker met Google Trips

Google wordt binnenkort je nieuwe reisagent met Google Trips. De app kan je tevens ook online gebruiken doordat je al je gegevens kan opslaan. Je reis wordt helemaal uitgestippeld door alle locaties vast te pinnen op Google Maps die je graag wilt bezoeken. Kortom een handige tool voor iedereen die op reis vertrekt en het zo snel en gemakkelijk mogelijk wilt regelen. 

Al eens voor gehad dat je ontzettend snel moest vertrekken en dat je op je bestemming toekomt en plots niet meer de weg naar je hotel weet? Op de koop toe werkt je internet ook nog eens niet in dat land en weet je niet meer welk adresje je vriend had aangeraden om te gaan eten. Wel, je bent niet alleen, want voor jou en ook voor een iets minder verstrooide versie, heeft Google een nieuwe app gelanceerd: Google Trips.

Alle reisplanningsfuncties onder één app

Google kondigde vandaag aan dat het al zijn reisplanningsfuncties samenbrengt onder een site of app, genaamd Google Trips. Hiermee kan je uw vluchten, een vakantie of zelfs een volledige vakantie vanaf één plek boeken. Je kan de site raadplegen op je laptop ofwel via een app op je smartphone. Het geeft je toegang tot vluchten, hotels, reispakketten en andere relevante informatie. Als je aangemeld bent met je Google-account, kan het u ook reissuggesties geven op basis van je locatie en eerdere zoekopdrachten.

Hier zie je de verschillende functies van de app:

Google trips

Offline

Het kan ontzettend stressvol zijn om een reis te plannen zeker als je internet dan ook nog eens niet werkt, gelukkig zorgde Google ervoor dat je alles offline kan bekijken. Je hebt de mogelijkheid om bepaalde plaatsen en vluchten op te slaan, zodat je gemakkelijk kan terugkeren naar waar je was gebleven. Als je eenmaal je reis hebt geboekt, houdt de Google-tool al je reserveringsbewijzen en bevestigingscodes bij en stippelt het je reis helemaal uit, zodat het je vakantie net iets gemakkelijker maakt. Door deze nieuwe app krijgen wij al goesting om onze volgende reis te plannen!

Weet je niet waarnaar op reis te gaan? Hier nog tien tips om je volgende reis te kiezen.

Gesponsorde artikelen