Snapchat + Bitmoji = je eigen gepersonaliseerde emoji’s IN Snapchat

Snapchat + Bitmoji = je eigen gepersonaliseerde emoji’s IN Snapchat

Today is a very good day, want Snapchat heeft gepersonaliseerde emoji’s gelanceerd die je helemaal zelf kan stylen en gebruiken in de populaire app. Een droom van velen die realiteit is geworden door de samenwerking van Snapchat met emoji-app Bitmoji. In maart kocht Snapchat de maker van Bitmoji, Bitstrips genaamd, over voor 100 miljoen dollar (omgerekend zo’n 90, 78 miljoen euro) en nu is dat huwelijk dus eindelijk een feit in de praktijk.

Ken je de Bitmoji nog? Dat zijn gepersonaliseerde emoji’s die je helemaal kan stylen tot ze als twee druppels water op jou lijken.

Doordat Snapchat in maart Bitstrips, de maker van Bitmoji, heeft gekocht voor zo’n 100 miljoen dollar (omgerekend zo’n 90,78 miljoen euro) hebben die unieke emoji’s vandaag hun intrede gedaan in de razend populaire app Snapchat.

Lookalike

Dat wil met andere woorden zeggen dat Snapchat nog leuker en bovenal nog gepersonaliseerder is geworden. Die emoji’s kan je daarna in allerlei stickers en poses in je snaps gebruiken. Nog leuker is dat je ook stickers met emoji’s van jezelf én je vrienden kan maken.

Voor je je helemaal kan overgeven aan deze heerlijke nieuwe verslaving – geef toe, dat gaat het worden – moet je Snapchat en Bitmoji eerst aan elkaar koppelen.

Daarvoor moet je natuurlijk zowel Snapchat als Bitmoji op je smartphone geïnstalleerd hebben, en – niet onbelangrijk – het moet uiteraard de recentste versie van de app zijn.

Als je nog geen account hebt op Bitmoji, kan je via de Bitmoji-app kiezen voor de optie ‘Inloggen met Snapchat’

Vervolgens kan je aan de slag om in je eigen gepersonaliseerde emoji vorm te geven

Open daarna je instellingen in Snapchat en kies ‘Bitmoji’. Op het scherm dat daarop opent kan je de twee accounts vervolgens aan elkaar linken

En zo zien snaps met je lookalike er vanaf nu dus uit

In deze introductievideo zie je ook nog eens duidelijk hoe de Bitmoji er in Snapchat uitzien:

Gesponsorde artikelen