Tony’s Chocolonely opent chocoladebar in Amsterdam

Geweldig nieuws voor fans van de chocolade van Tony’s Chocolonely, want het merk opent een eigen chocoladebar in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. In de bar zal je kunnen genieten van de beste repen chocolade, maar ook taarten, wafels, koekjes, enzovoort.

Binnenkort kunnen chocoholics aan hun trekken komen in Amsterdam. Op 1 juli opent daar namelijk de eerste Tony’s Chocolonely Chocolate Bar. Een chocoladebar dus met al het lekkers dat het merk te bieden heeft.

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

https://www.instagram.com/p/CBknfnJJRuZ/

De Tony’s Chocolonely Chocolate Bar bevindt zich in de Beurs van Berlage, niet zo ver van het station van Amsterdam-Centraal. In de Beurs van Berlage was al de Tony’s Chocolonely Super Store te vinden, maar daar komt nu dus ook een chocoladebar naast. Daar zal je – uiteraard – kunnen genieten van heerlijke desserts met chocolade. Zo teasede het merk al op Instagram dat er s’mores verkocht zullen worden. De Amerikaanse lekkernij bestaande uit een geroosterde marshmallow en gesmolten chocolade tussen twee koekjes. Daarnaast zal je in de chocoladebar een klassieker als chocoladetaart kunnen eten, maar ook hippe bubbelwafels met allerhande toppings staan op de menukaart.

Bovendien zal er in de bar ook voldoende aandacht worden besteed aan kinderslavernij, een onderwerp waar Tony’s Chocolonely’s altijd al mee begaan is. in de chocoladebar zal je dus ook wat meer te weten kunnen komen over deze problematiek en ook te weten komen hoe jij je steentje kan bijdragen.

Hartige maaltijden

Op de kaart van de chocoladebar staan bovendien niet alleen zoetigheden. Zo zal je er ook kunnen genieten van hartige maaltijden. Dat zijn dan bijvoorbeeld veganistische burgers, maar ook een kom heerlijke tomatensoep. Al zijn die burgers wel speciaal te noemen want op de foto lijkt het erop dat er marshmallows op de burger liggen. Een vreemde combinatie, maar het maakt ons wel nieuwsgierig.

De Tony’s Chocolonely Chocolate Bar opent dus op 1 juli de deuren in Amsterdam. Begin dat citytripje naar Amsterdam dus al maar in te plannen!

https://www.instagram.com/p/CBoEfsCpkoK/
Meer
Lees meer...