Left Right
scrollTop top

Vrouwen geven tips: “Mannen, zo scoor je sneller een match op Tinder!”


Vrouwen geven tips: “Mannen, zo scoor je sneller een match op Tinder!”

Links, links, links, links, links … Het is de nachtmerrie van vele mannen op Tinder. Hoe scoor je wel de aandacht van vrouwen, en dus een rechtse swipe? We verzamelden de 14 beste tips van en door vrouwen. ‘Guys on Tinder … for dummies.’ Good luck!

Als we eerlijk zijn is Tinder gewoon een vleeskeuring. Je beslist op maximum zes foto’s en soms een kort tekstje of je iemand leuk vindt of niet. Iedereen heeft er zijn menig over, maar er zijn wereldwijd toch al wat relaties en vriendschappen ontstaan door de app. Maar mannen, als wij vrouwen eerlijk zijn, hebben we soms echt kramp in onze duim door constant naar links te moeten swipen! Dit zijn een aantal dingen die vrouwen wel of net niet willen zien op je Tinderprofiel.

1. Maar 1 foto?!

Hier begint het al! Wij kunnen niet oordelen op 1 foto. Om het plat te zeggen dit is een vleeskeuring en als je maar 1 foto hebt ga je onmiddellijk naar links. Heb je maar 1 foto, zorg dan alsjeblief dat je volledige gezicht erop staat.

Hier vind je nog eens 7 tips om de beste profielfoto te kiezen voor Tinder!

2. Groepsfoto’s

Niks is zo verwarrend als een groepsfoto. Ja het is leuk dat je veel vrienden hebt en vaak leuke dingen met hen doet, maar dat interesseert ons niet. Wij willen weten wie jij bent en hoe jij eruitziet. Laat ons niet zoeken wie van die bende jij bent.

iStock

3. De badkamerspiegelselfie

De tijd dat gsm’s geen frontcamera hebben ligt al even achter ons, dus stop met die badkamerspiegelselfies! Heeft je gsm geen frontcamera? Vraag dan aan iemand om een foto van jou te nemen of gebruik iemand anders zijn gsm, stuur je selfie naar jezelf door en voilà! We hoeven echt niet te zien hoe jullie badkamer eruitziet en ZET DIE FLITS AF!

4. Zonnebrillen

Het is zeker een pluspunt als je een reisfoto hebt of een foto op het strand, maar doe die zonnebril af. Ja die felle zon, maar je kan toch wel een paar seconden zonder om een leuke foto te nemen, niet? Laat jezelf zien, want ogen vertellen zoveel.

iStock

5. Lachen

Als je lacht op een foto word je opeens zoveel aantrekkelijker, maar zorg ervoor dat het niet creepy wordt!

6. Heb je kinderen?!

Foto’s met kinderen kunnen voor sommige vrouwen echt een afknapper zijn omdat ze zelf nog niet aan kinderen denken. Als je meer succes wil hebben zet dan in je bio dat je een kindje hebt of dat het kindje op de foto je kleine broertje of zusje of petekindje is.

7. Heb je al een relatie?

Nog zoiets dat ons eerder naar links doet swipen: jij met een vrouw op de foto! We vragen ons dan af: is dat zijn vriendin? Of toch zijn zus? Dus geen foto’s met andere vrouwen of zeg wie het is.

iStock

8. Voetbal is niet altijd scoren!

Een beetje cliché, maar de meeste vrouwen houden niet zo van voetbal. Er zullen zeker en vast meisjes zijn die fan zijn van voetbal, maar toch als al je foto’s iets voetbalgerelateerd bevatten gaan we toch eerder links swipen (het is zo een van die afknappers, zoals ook deze 6 dingen)! Maar als je zelf voetbal speelt, mag een foto van jou in actie wel. Sportieve mannen hebben vaak een streepje voor.

9. Sneeuw en zee

Zoals al gezegd, sportieve mannen hebben vaak een streepje voor. Maar heb je enkel foto’s van jezelf op een snowboard of surfplank dan vragen wij ons af of je eigenlijk nog met iets anders bezig bent.

iStock

10. De dierenvriend

Soms ja en soms nee … Het is keischattig als je een foto met je hond of een kat hebt, het toont dat je verantwoordelijkheid neemt om voor dat lieve beestje te zorgen. Maar een absolute no go zijn paarden! Sorry jongens, maar sta je met een paard op de foto dan swipen we gegarandeerd naar links!

iStock

11. Auto

Nog zo een cliché: mannen en auto’s. Je hoeft voor ons je fascinatie voor snelle of oude wagen niet te delen, dat ontdekken we wel als we je leren kennen. En poseer zeker niet met wagen die niet van jou is, want dan ben je ons aan het misleiden.

12. Een muzikaaltalent

Je muziek smaak in bio zetten vertelt ons al veel over wie je bent, maar zit je zelf in een band? Dan heb je bij een aantal vrouwen een serieus streepje voor. Want dames geef toe, wie wil er nu niet dat een man een liedje voor haar zingt/speelt?
iStock

13. Leuke bio

Staat er niks in je bio, oké dan gaan we puur af op het uiterlijk. Maar een leuke bio is echt een pluspunt. Kort zeggen wie je bent zodat we iets meer over je te weten komen: wij houden je zeker niet tegen.

Je scoort pluspunten met:

 • Een leuke oneliner
 • Je volgende reisbestemming
 • Muzieksmaak

Maar hiervoor krijg je echt een nee:

 • ‘420’, nee laat die drugs maar weg
 • als je gewoon zegt dat je een fuckbuddy zoekt
 • Kinderen zijn vaak een no go

14. Naam

Ja het is misschien heel oppervlakkig, maar sommige namen zijn echt afknappers. Waarschijnlijk komt het door een of ander personage uit een film of serie of omdat eer een stereotiep beeld rond je naam hangt. Dus probeer ons dan te overtuigen door leuke foto’s en een leuke bio.

Heb je een match? Dan komt de volgende stap: een geniale openingszin. Met deze openingszinnen scoor je sowieso!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396