‘After Life’ seizoen 3 komt in januari 2022 naar Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar op 14 januari 2022 is Ricky Gervais terug met zijn After Life. Bijna twee jaar na de release van het tweede seizoen, gaat het verhaal van Tony verder. In het nieuwe seizoen zal hij een nieuw verlies te boven moeten komen en weer een manier moeten vinden om geluk te vinden. Het derde seizoen zal ook het laatste zijn. 

(opgelet: het volgende deel kan spoilers bevatten)

Op het einde van seizoen 2 was te zien hoe Tony (gespeeld door Britse comedian Ricky Gervais) zijn vader verloor. Hij stierf in het rusthuis aan dementie, en dat zorgde ervoor dat Tony terug in een put terecht kwam. Dat laatste seizoen dateert ondertussen van mei 2020, wat de wachttijd tussen het tweede en derde seizoen bijna twee jaar maakt. Toch werd in mei 2020 al duidelijk dat een derde er ging aankomen. De afleveringen werden tijdens de zomer in het Verenigd Koninkrijk gedraaid.

Laatste seizoen

In januari kunnen we dus voor een laatste keer genieten van het genie Ricky Gervais. De komiek en acteur liet eerder al weten aan de Britse krant The Mirror dat het derde seizoen van After Life het laatste zal zijn. “Ik heb er al over nagedacht, en er zal geen vierde komen. En natuurlijk is het aanlokkelijk, maar … er is een oud gezegde dat zegt ‘om een orkest te leiden, moet je je publiek de rug toekeren’.”

Gervais tekende in 2019 een deal met Netflix, dus zal zeker en vast nog op het platform te zien zijn in de toekomst. Maar eerst dus dat nieuwe (en laatste) seizoen van After Life. Op 14 januari 2022 zullen we dus zien hoe het leven van Tony verder gaat. Of zijn relatie met Emma stand houdt, of de lokale krant het haalt en hoe hij omgaat met de dood van zijn vader. Netflix maakte de releasedatum bekend in een tweet, samen met enkele nieuwe beelden.

Bekijk de eerste teaser van het nieuwe seizoen hier.

Meer
Lees meer...