Andy Peelman uit ‘De Buurtpolitie’ weet tegen wie hij moet boksen in ‘Boxing stars’ … en hij zal serieus mogen trainen

Andy Peelman uit ‘De Buurtpolitie’ weet tegen wie hij moet boksen in ‘Boxing stars’ … en hij zal serieus mogen trainen

Binnenkort gaan 16 bekende Vlamingen op VTM in ‘Boxing Stars’ met elkaar op de vuist. De deelnemers zijn al even bekend, maar nu is ook het eerste duel uitgelekt. Andy Peelman van ‘De Buurtpolitie’ neemt het op tegen Oscar Willems, bekend van ‘Spitsboers’ en dat zal afzien worden …

Acht bekende mannen en acht bekende vrouwen zijn op dit moment hard aan ’t trainen om tegen elkaar in de boksring te stappen. Dat doen ze voor Boxing Stars, een nieuw programma dat VTM in het voorjaar zal uitzenden. De exacte uitzenddatum is nog niet bekend.

Andy Peelman tegen Oscar Willems

Al sinds de deelnemers bekend zijn, wordt er overal gespeculeerd wie op wie zal mogen meppen en nu is het eerste duel bekend. In een interview met Showbizzsite verklapte acteur Andy Peelman van Echte Verhalen: De Buurtpolitie dat hij het moet opnemen tegen Oscar Willems, die we vooral kennen van Spitsbroers.

“Schrik, maar geen tijd om zelf meer te trainen”

“Ik heb schrik want die staat heel scherp. Je moet die maar eens opzoeken …”, zegt Andy Peelman over zijn tegenstander, die blijkbaar zou gezegd hebben dat hij hem kapot zal maken.

Oscar Willems staat inderdaad heel afgetraind sinds zijn deelname aan Spitsbroers, waar hij voetbaltalent Dennis Moerman speelt. Zelf heeft Andy Peelman naar eigen zeggen geen tijd om te trainen. “Ik zou meer moeten trainen, maar ik heb het veel te druk”, besluit hij.

Gesponsorde artikelen