‘Big Brother’: Dit zijn de drie genomineerden van deze week

Drie weken ver en voor het eerst mochten de kandidaten in Big Brother dit seizoen op de traditionele manier nomineren. Dat leverde drie namen op: Amy, Eveline en Leroy. Een van hen zal straks het huis moeten verlaten.

Nadat Salar en Nawel de eerste week tijdens hun secret mission mochten nomineren en verschillende opdrachten en spelen de tweede week over de nominaties beslisten, was het deze keer tijd voor een meer traditionele nominatie.

De veertien bewoners van het Big Brother-huis mochten elk maar liefst drie namen opgeven die zijn wilden nomineren. Recente nieuwkomers Amy en Eveline kregen daarbij de meeste stemmen en zijn dus sowieso genomineerd.

Amy, Eveline en Leroy

Voor de derde naam riep Big Brother Nouchine, de Little Brother (of huismeester) van deze week, naar de dagboekkamer. Zij kreeg daar te horen dat er een gelijke stand was voor de derde plaats. Nouchine moest dus kiezen wie uiteindelijk genomineerd zou zijn. Het ging daarbij tussen Salar, Vera en Leroy. Zonder lang te twijfelen, noemde Nouchine die laatste.

Daardoor zijn Amy, Eveline en Leroy de genomineerden van deze week. De kijkers kunnen nu stemmen wie zij in het huis willen zien blijven. De persoon met de minste stemmen moet zaterdagavond tijdens Big Brother Live het huis verlaten.

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...