‘Boer zkt Vrouw’: Cathy en Raphaël stellen hun potentiële partners voor aan familie, vrienden en … kinderen

Het nieuwste seizoen van Boer zkt Vrouw zorgde in zijn eerste weken al meteen voor heel wat drama. Daarbij was boer Raphaël met voorsprong de meest besproken kandidaat. Maar daar lijkt de rust ondertussen te zijn teruggekeerd. Hij stelt zondag Jasha meteen voor aan zijn vrienden. En ook bij Cathy gaat het avontuur verder. Zij laat de kinderen op de boerderij meebeslissen over haar toekomst.

De laatste paar weken komt Boer zkt Vrouw vooral in het nieuws door het drama op de boerderij van Raphaël (26). Na een ‘extra date’ tussen de boer en Jasha, kwam het daar tot ontploffen. Uiteindelijk blijft Raphaël enkel nog met Jasha op de boerderij. Daar zullen ze elkaar de komende afleveringen beter leren kennen.

Maar daarnaast gaan natuurlijk ook nog vier andere boeren op zoek naar de ware. En een daarvan is boerin Cathy. Zij heeft nog keuze uit vier mannen en die test ze dit weekend meteen. Ze moeten namelijk een grote groep kinderen zien te entertainen op Cathy’s kinderboerderij.

Raphaël

Het huidige seizoen van Boer zkt Vrouw kent zonder twijfel een van de meest dramatische starten ooit. Nadat Jolyn Jasha samen met Raphaël in de caravan zag, kwam het tot een ontploffing. De tussenkomst van Dina kon er uiteindelijk niet voor zorgen dat de plooien werden gladgestreken, waarna Jolyn en Katrijn allebei vertrokken.

Nu hebben Jasha en Raphaël dus alle tijd om elkaar beter te leren kennen. En dat zorgt er ook meteen voor dat de hoefsmid zijn favoriet aan zijn beste vrienden voorstelt.

Cathy

Hoewel het bij Cathy dus nog tussen vier mannen gaat, is het ook daar deze week tijd om hen aan haar geliefden voor te stellen. Zo worden de mannen niet ‘gekeurd’ door één, maar wel door twee partijen. De eerste partij zijn dan ook niet meteen de minste. Cathy geeft de mannen namelijk de opdracht om de kinderen op haar kinderboerderij te entertainen.

“De boerenspeeltuin is heel belangrijk voor mij, ik doe dat echt met hart en ziel. De taak van de mannen vandaag? De kinderen entertainen!” Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor “tante Cathy”. Ook Cathy’s vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen. En zij lijken het over één ding eens: niet iedereen is geschikt.

Boer zkt Vrouw is iedere zondag om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...