‘Hocus Pocus’-cast wil terugkeren voor tweede film

Hocus Pocus
Disney

27 jaar nadat de film Hocus Pocus uitkwam, komt er eindelijk een vervolg. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker liet in een recent interview weten dat zij en de originele cast graag willen terugkomen voor die tweede film.

Hocus Pocus is een fantasiefilm uit 1993 van Disney waarin Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy de hoofdrol speelden. Eind vorig jaar werd al aangekondigd dat Disney+ bezig is met een vervolg. Maar nu ziet het ernaar uit dat de tweede film wel eens met dezelfde cast zou kunnen zijn.

Hocus Pocus 2

De film gaat over drie heksenzusjes die uit de dood worden herrezen door een jongen genaamd Max. De drie vrouwen zorgen voor heel wat chaos in hun stad Salem. Hocus Pocus is een echte klassieker in Amerika en wordt jaarlijks uitgezonden op Halloween. Fans zijn daarom ook uitzonderlijk blij dat er na 27 jaar een vervolg zou komen en dat dan nog misschien met dezelfde cast.

In een radio-interview met Bruce Bozzi op SiriusXM liet Sarah Jessica Parker, één van de voormalige hoofdrolspeelsters van Hocus Pocus, weten dat een vervolg een heel leuk idee zou zijn: “Bette, Kathy en ik staan open voor het idee. Lange tijd werd er over gesproken alsof men er echt mee bezig was, maar wij waren ons er niet van bewust. Maar ik denk dat we nu op het punt zijn gekomen dat we publiekelijk hebben ingestemd met de juiste mensen. We zullen zien wat de toekomst brengt.” Het is niet de eerste keer dat één van de actrices zich uitspreekt over een mogelijk vervolg. Zo deelde Bett Midler in 2016 ook al haar interesse voor een tweede film.

Weinig informatie

Sinds de aankondiging van Disney+ over de tweede film van Hocus Pocus, is er nog steeds heel weinig informatie gelost over dat vervolg. Het is ook nog steeds onduidelijk of zowel dezelfde hoofdrolspelers als dezelfde bedenkers mee aan het stuur staan bij de productie van het project van Disney+. Aan enthousiasme bij de voormalige cast én alle fans is alleszins geen gebrek! Wat we wel al weten is dat de ontwikkeling van de film nog maar in het beginproces zit en dat Adam Shankman de regie op zich neemt. Voor meer details is het dus nog afwachten!

Gesponsorde artikelen