Netflix kondigt ‘Physical: 100’ aan: Zuid-Koreaans spelprogramma dat aan ‘Squid Game’ doet denken

Netflix hield tijdens zijn jaarlijkse Tudum-evenement een aparte show voor de Zuid-Koreaanse content. Daarbij kregen we nieuwe info over Squid Game en Money Heist: Korea – Joint Economic Area, maar er werd ook een opvallend nieuw programma aangekondigd. Het gaat daarbij om Physical: 100, een spelprogramma dat sterk lijkt op Squid Game.

Naast heel wat populaire fictiereeksen van Zuid-Koreaanse bodem, zet Netflix de laatste tijd ook sterk in op Zuid-Koreaanse realityreeksen. Zo kregen we eerder al de datingshows Single’s Inferno en Change Days te zien. Binnenkort verschijnt ook de muzikale realityreeks Take 1 en op het Tudum-evenement heeft Netflix ook Physical: 100 aangekondigd.

Physical: 100

In Physical: 100 nemen 100 spierbundels het tegen elkaar op in verschillende fysieke opdrachten. In de eerste sneak peek krijgen we zo al te zien hoe ze zo lang mogelijk aan een rek moeten blijven hangen of tegen elkaar moeten worstelen. Daarnaast komt er ook een opdracht waarbij de deelnemers in team een boot moeten versleuren.

Heel wat mensen vergelijken de show nu al met Squid Game en die link is uiteraard niet ver te zoeken. Er komt binnenkort ook een spelprogramma dat volledig gebaseerd is op Squid Game, maar dat zal dus verschillen van Physical: 100. Bij Physical: 100 ligt de focus volledig op het fysieke. De deelnemers zullen dus geen kinderspelletjes moeten spelen, maar zullen het tegen elkaar opnemen in zware fysieke proeven. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer Physical: 100 zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de sneak peek voor Physical: 100:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...