Nieuw Belgisch festival Vestiville pakt verder uit met ASAP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez, Lil Pump en meer

Nieuw Belgisch festival Vestiville pakt verder uit met ASAP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez, Lil Pump en meer

Het nieuwe Vlaamse festival Vestiville voegt onder andere ASAP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez en Lil Pump toe aan zijn ontzagwekkende line-up. Opmerkelijk blijft dat het hiphopfestival plaatsvindt tijdens de moeder van de Belgische festivals, Rock Werchter. Vestiville gaat door van 28 tot 30 juni in Lommel.

Het gloednieuwe hiphopfestival Vestiville deed begin dit jaar al onze mond openvallen toen het haar eerste lading acts aankondigde met Cardi B, Future, Migos, Maitre Gims, Lil Baby, 2Crooks, Sevn Alias, Famke Louise, Saweetie, Boef, Eno, Young Ellens en Joeyak.

Daar komen nu ASAP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez, Lil Pump, Nicky Jam, Davido en Vegedream and Niska bij.

Tegelijk met Rock Werchter

De organisatoren laten weten dat naast muziek ook fashion en kunst centraal zullen staan op het evenement. Er is ook de mogelijkheid om te kamperen. Vestiville vindt plaats van 28 tot en met 30 juni in het Kristalpark-Balendijk in Lommel. Daarmee valt het festival samen met Rock Werchter 2019. Daar verwachten ze optredens van onder andere Elbow, New Order, Angèle, Bastille, Weezer, Underworld, Kylie Minogue, Bring Me The Horizon, Tool, Florence + the Machine, Muse, Pink, Mumford & Sons en The Cure.

Geen fake news

Sommigen beweerden dat het verhaal achter Vestiville fake news was en dat bovenstaande acts helemaal niet geboekt waren. De festivalorganisatoren, het stadsbestuur van Lommel en de bookingsmanagers van enkele van de bovengenoemde artiesten konden aan newsmonkey bevestigen dat het festival effectief doorgaat. Tickets zijn hier beschikbaar.

Gesponsorde artikelen