One Direction maakt plannen voor tienjarig jubileum bekend

One Direction
Isopix

Op 23 juli 2020 is het officieel tien jaar geleden dat One Direction een groep werd in The X Factor. En die belangrijke dag kunnen Harry, Liam, Louis en Niall (en Zayn) moeilijk zomaar laten voorbij gaan. Er waren geruchten over een reünietour, maar die komt er nu toch niet. Wel krijgen fans een gloednieuwe website vol moois van One Direction.

Ja, het is echt al bijna tien jaar geleden dat One Direction een groep werd en met z’n vijven de wereld veroverde. De boysband groeide uit tot een ongezien succes en vulde concertzalen over de hele wereld. In 2015 besliste Zayn Malik echter om de groep te verlaten en solo verder te gaan en nog een jaar later besloot ook de rest van de groep om apart verder te gaan. De groep sprak toen van een “pauze”, maar die duurt ondertussen dus al meer dan vier jaar.

Reünie?

Omdat One Direction dit jaar tien jaar bestaat, zijn de jongens al een tijdje “aan iets bezig“. Maar wat dat precies was, konden ze nog niet verklappen. Daardoor begonnen heel wat fans te dromen van een reünie van Harry StylesLiam Payne, Louis Tomlinson en Niall Horan . Er werd zelfs eventjes gehoopt dat ook Zayn zou deelnemen aan die reünie aangezien alle jongens én het officiële One Direction-account hem plots opnieuw volgden op Twitter.

Maar helaas, die reünie waar zovelen op hoopten, komt er dus toch niet. Het was natuurlijk ook moeilijk om op dit moment een reünieconcert te organiseren, waar sowieso geen fans op aanwezig konden zijn door de coronapandemie. Maar gelukkig hebben de jongens een ander plan bedacht.

Nieuwe website

Om hun tienjarig bestaan te vieren, komt er een nieuwe website speciaal voor de fans van One Direction. Op de website ’10 Years of One Direction’ zal je verschillende videofragmenten kunnen terugvinden van de afgelopen tien jaar. Deze zullen op een grote tijdlijn te zien zijn. Het zal gaan om een archief van muziekvideo’s, maar ook televisieoptredens en beelden van achter de schermen.

Daarnaast zal je op de website ook mixtapes kunnen opstellen en delen met je vrienden. De mixtapes zullen gepersonaliseerd worden op basis van wat je op de site bekijkt en dus bestaan uit de nummers van de periode waarin je One Direction-obsessie het grootste was.

Speciale video

Op 23 juli zal er ook een video gelanceerd worden op YouTube die de hoogtepunten uit de carrière van One Direction samenvat. Die video zal je helemaal terug meenemen naar de tijd van de jongens in The X Factor tot het moment waarop ze hun laatste nummer History uitbrachten.

In die video zullen er ook verschillende beelden van achter de schermen te zien zijn en zal er ook veel aandacht besteed worden aan de speciale band van One Direction en hun fans.

Gesponsorde artikelen