‘P.S. I Love You’ krijgt binnenkort een vervolg

PS I Love You krijgt een tweede
IMDb

Goed nieuws voor de fans van een goeie tearjerker. Er komt een vervolg op P.S. I Love You. Na de verfilming van Cecelia Aherns eerste boek gaat Alcon Entertainment nu het tweede boek verfilmen. Dat vervolg zal Postscript heten.

Ongeveer 13 jaar na de eerste film, is er een sequel van de populaire film P.S. I Love You in aantocht. Dat meldt de Amerikaanse entertainment website Variety. Na het overdonderende succes in 2007, hoopt Alcon Entertainment ook van deze film een goudhaantje te maken.

Hoe gaat die ook alweer?

(opgepast voor spoilers)

De naam P.S. I Love You klinkt iedereen bekend in de oren. De film vertelt het verhaal van Holly (Hilary Swank) en Gerry (Gerard Butler). De twee zijn negen jaar gelukkig samen, tot een hersentumor roet in het eten komt gooien. Gerry sterft, en Holly weet niet hoe ze verder moet. Ondanks de steun van haar vrienden, begint ze zichzelf compleet te verwaarlozen. Tot een opmerkelijke verrassing haar toch troost biedt. Haar overleden man Gerry heeft haar namelijk verschillende brieven achtergelaten, die ze door zijn hints te volgen kan terugvinden.

Als we het tweede boek Postscript mogen geloven dan begint de film na een tijdsprong van zeven jaar. Holly doet, op vraag van haar zus, haar verhaal tijdens een opname van een van haar podcasts. Nadien wordt ze benaderd door een groep die Gerry’s manier van afscheid nemen bekender wil maken. Maar zij is van één ding zeker: ze wil zichzelf niet terug in haar verdriet duwen.

Wanneer de film precies uitkomt is nog onduidelijk, maar wij zijn alvast benieuwd.

Gesponsorde artikelen