Vrouw op TikTok eist vliegtuigen voorbehouden voor volwassenen om wenende baby’s te ontwijken

TikTok en vliegtuigen, het blijft een magische combinatie. Ook deze week is er een opvallend verhaal over een vlucht terug te vinden op de app. TikTokker Morgan Lee (@mooorganic) deelde namelijk een video waarin ze zich afvroeg waarom er geen vluchten waren voorbehouden voor volwassenen.

Het is de grootste nachtmerrie voor iedereen die wel eens een vliegtuig neemt: een wenende baby of luide kinderen. Ook op TikTok hebben mensen daar zo hun mening over. TikTokster Morgan Lee vertelde in een video dat ze graag een aparte vlucht voor volwassenen wilde invoeren. Maar daar ging niet iedereen mee akkoord.

18+

Of je nu twee uur of acht uur op het vliegtuig zit, die uren breng je het liefst in rust door. Maar wanneer er een onrustige baby in de buurt is, is dat niet altijd het geval. Daar kunnen de ouders natuurlijk vaak niets aan doen, maar toch is het voor velen storend. Zo ook voor TikTokster Morgan Lee die een video van in het vliegtuig deelde.

“Waarom bestaan er geen vliegtuigen voor volwassenen?”, stond er geschreven in de video van Lee op het vliegtuig. “Ik zou er zoveel geld voor willen betalen”, schreef ze ook nog. Wie de video met geluid keek, die kon ook meteen merken waarom het meisje de vraag stelde.

Reacties

In het bijschrift stond dat het ging om een jongetje dat drie uur lang niet stopte met huilen. Daarnaast stopte hij ook niet met schoppen tegen Morgans zetel. “Mijn vlucht duurde drie uur en ik heb de hele tijd naar dit moeten luisteren. De jongen vond het dan ook nog eens fijn om tegen mijn zetel te schoppen terwijl zijn mama sliep.”

Sommige gebruikers leken zichzelf meteen Morgans video te herkennen. “Ik had dit ook net op mijn vlucht van 13 uur”, vertelde iemand. “Iedereen zou dit willen, ook al beweren ze nu van niet”, zei een andere persoon. Naast die reacties waren er ook heel wat mensen die niet akkoord gingen. “Kinderen hebben een plaats in de maatschappij, dit is even lastig voor de ouders als voor jou”, klonk het. “Ik zou ook graag zo een vlucht hebben, zodat ik met mijn kinderen het ‘gewone’ vliegtuig op kan stappen zonder de scheve blikken van anderen”, zei iemand anders nog.

Bekijk de TikTok hier:

@mooorganic The flight was 3 hours and I listened to this the entire time #travel ♬ original sound – Mo
Meer
Lees meer...