Kim Cattrall bemachtigt hoofdrol in nieuwe Netflixreeks ‘Glamorous’

Voor wie de iconische Samathan Jones aka Kim Cattrall mistte in And Just Like That…, wees niet getreurd. De actrice heeft nu namelijk een nieuwe, glamoureuze hoofdrol te pakken. Dat zal in de aankomende Netflixreeks Glamorous zijn. Daarin zal Cattrall de hoofdrol spelen als de baas van een succesvol make-upmerk. Dat schrijft Variety.

Voor veel fans van Sex and the City was actrice Kim Cattrall de definitie van glamour. Dus het is misschien wel passend dat haar volgende tv-project Glamorous zal zijn. Dat is een nieuwe serie van Netflix waarin Cattrall de hoofdrol speelt.

Glamorous

De serie Glamorous ging oorspronkelijk gemaakt worden door The CW in 2019. Maar nu pikte Netflix de reeks op voor 10 afleveringen. Het vertelt het verhaal van Marco Mejia, gespeeld door acteur, zanger en YouTuber Miss Benny. Marco is een queer persoon die gaat werken voor cosmetica koningin Madolyn Addison (Kim Cattrall). De baan is Marco’s eerste kans om erachter te komen wat hij wil in het leven en wat het echt betekent om queer te zijn.

De opnames beginnen van de nieuwe reeks beginnen al in juli in Toronto, Canada.

Kim Cattrall

In 2021 speelde Cattrall de rol van vertelster en de oudere Sophie in de Hulu-reeks How I Met Your Father, de sequel van How I Met your Mother. Daarnaast is ze momenteel te zien in de reboot Queer as Folk van de Amerikaanse streamingdienst Peacock. Verder zal ze ook de hoofdrol spelen in de film About My Father naast Robert De Niro. En nu voegt de actrice ook de Netflixreeks Glamorous toe aan haar lijstje van grote, aankomende projecten.

Cattrall werd maar liefst vijf keer genomineerd voor een Emmy voor haar vertolking van Samantha Jones in Sex and the City. Helaas zagen we haar niet meer terug als dat personage na de tweede film. Zo was de actrice ook niet te zien in de reboot And Just Like That… van HBO Max. Al zou Samantha Jones toch een terugkeer kunnen maken in seizoen 2 van de reeks, deelde regisseur Michael Patrick King recent mee.

Meer
Lees meer...