Op de camping van Extrema Outdoor zal een geheime feesttent staan

Ook zo’n feestbeest dat afzakt naar Extrema Outdoor? Op zaterdag 8 juni kan je er op de camping uit de bol gaan in een geheime feesttent. Perfect voor ‘taffelaars’ die pas tegen de late uurtjes hun weg naar het festivalterrein weten te vinden.

Wie komend weekend op de camping van Extrema Outdoor zin heeft in actie kan terecht in een piepklein tentje met het logo van Desperados op. Daar vind je de toegangspoort naar een tunnel die je naar een grote, verborgen feesttent leidt.

In feite gaat het om een uitvergrootte kampeertent, waar DJ John Noseda een set van 4 uur draait op zaterdag 8 juni van 12 uur ’s middags tot 16 uur.

Kunstzinnige inrichting

En het belooft er mooi te worden, want de tent wordt versierd door de grafische artiest Yann Laissy, beter bekend als Pache. Hij herinterpreteert de camping op zijn eigen, kleurrijke manier met tentjes die hij voor de gelegenheid heeft ontworpen; een gigantische, verstopte feesttent met binnenin verschillende creatieve elementen; een kunstzinnige muurschildering van 50 meter lang en originele richtingaanwijzers op de camping.

#WeAreTheParty 

De initiatiefnemers willen het feest hiermee naar eigen zeggen “naar een hoger niveau” tillen en ontdekken “wat mensen precies verwachten van thuisfeestjes en van festivals, alsook van de tocht naar feestjes, clubs en bars”. Ze nodigen mensen uit om hun feestideeën te delen via Facebook, Instagram en Twitter onder de hashtag #WeAreTheParty.

Extrema Outdoor

Extrema Outdoor gaat door van vrijdag 7 tot zondag 9 juni in het Limburgse Houthalen-Helchteren. Op het festival staan kleppers uit de EDM-scene zoals Joyhauser, Monika Kruse, Amelie Lens en Satori.

Gesponsorde artikelen