Taylor Swift dropt vannacht nieuwe videoclip ‘Lavender Haze’

Zangeres Taylor Swift doet het weer. Uit het niets maakt ze namelijk bekend dat er vannacht, om 6 uur ’s ochtends onze tijd, een nieuwe videoclip zal uitkomen. Het gaat daarbij om Lavender Haze van haar nieuw album ‘Midnights’. In een eerste teaser krijgen we alvast de sfeer mee.

Morgen heel vroeg in de ochtend komt Taylor Swift met een nieuwe videoclip. Dat lijkt op het eerste zicht geen speciaal nieuws, maar de zangeres staat erom bekend soms veelzeggende clips te maken. Dat bewees ze vorig jaar met haar kortfilm All Too Well. Via een korte teaser zien we alvast dat de Lavender Haze-video ook een paarse touch krijgt.

Midnights

In oktober vorig jaar kwam Taylor Swift met haar nieuwe album ‘Midnights’. Net zoals bij haar vorige albums, kon ook dit meteen op heel wat interesse rekenen. De nummers van dat album zijn niet meer weg te denken van TikTok, maar ook op de hitlijsten scoorde Taylor Swift en dat leverde haar een geweldige primeur op.

Zo werd de volledige top 10 van de Billboard Hot 100 zelfs een week lang ingepalmd door nummers van Taylor Swift. En ook nu, drie maanden later, is het album nog alomtegenwoordig.

Lavender Haze

Sinds het album werd gereleased, kwamen er al twee videoclips uit. De eerste was Anti-Hero, dat nu al als meest succesvolle song van het album wordt gezien, en de tweede was Bejeweled. Daar komt vannacht, Eastern American Time, dus 6 uur ’s ochtends in België, nog eentje bij.

In een kleine teaser op Twitter kondigt Swift de komst van de clip zelf aan. “Meet me at midnight … voor de Lavender Haze première”, schrijft ze. In de kleine clip is de zangeres te zien in paarse rook op haar bed. Wat dat precies betekent en over wat de videoclip precies gaat, zien we morgen. Wat we wel weten is dat de song hoogstwaarschijnlijk over haar ex-lief en acteur Joe Alwyn (Conversations With Friends) gaat.

Meer
Lees meer...