Left Right
scrollTop top

Yes! Deze foto’s geven ons NOG MEER hoop voor seizoen 6 van Game of Thrones


Yes! Deze foto’s geven ons NOG MEER hoop voor seizoen 6 van Game of Thrones

Eerst even dit: als je het volledige vijfde seizoen van Game of Thrones nog niet gezien hebt, dan stop je beter NU met lezen. Voor al de rest: we hebben goed nieuws voor jou! Nieuwe foto’s van onze favoriete acteur (je weet wel over wie we het hebben) geven ons hoop dat het toch nog goedkomt in seizoen 6. OEF!

Giphy

Afgezien van een klein beetje hoop dat we kregen van Emilia – Daenerys – Clarke, kregen we na de finale van seizoen 5 maar één duidelijke boodschap: Jon Snow is dood en hij zal niet meer te zien zijn in seizoen 6. Fans begonnen te speculeren over de mogelijke manieren waarop Jon het toch zou overleven, maar Kit Harington – de acteur die Jon Snow vertolkt – liet zelf weten dat hij écht dood is en niet zal terugkeren in seizoen 6. Dus ja: we begonnen het wel een beetje te geloven … tot nu!

De acteur is op dit moment in Wimbledon en ziet er zo uit …

Zie jij wat wij zien? Inderdaad: Kit heeft nog altijd zijn lange haren én baard, bijna een maand na de uitzending van de seizoensfinale van Game of Thrones. Volgens fans zou dat hét bewijs zijn dat Jon Snow tóch terugkomt in seizoen 6.

Natuurlijk zou je kunnen denken dat Kit het gewoon een mooie stijl vindt en geen zin heeft in een nieuwe look, maarre … ook dat kunnen we weerleggen. De acteur zei eerder in een interview aan Rolling Stone dat hij er niet zo’n fan van is. “Ik zei aan mijn agent: “Geen zwaarden meer, geen paarden meer.” Je wil niet blijven vastzitten aan dezelfde dingen”, aldus Kit. En nu komt het: “En misschien kan ik ook mijn fucking haar knippen.” Jaja!

Soit, we kunnen maar blijven hopen zeker?

Enne … hij blijft duidelijk ook oefenen op zijn fronsende / zielige gezichtsuitdrukking 😉

Bron: Huffington Post

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…