LEGO komt met een speciale BTS-set

Fans van BTS kunnen binnenkort een LEGO-set kopen van hun favoriete boyband. LEGO maakte het nieuws bekend met een tweet. In de tweet werd BTS getagd, maar voorlopig krijgen we enkel de silhouetten van de zeven figuurtjes te zien.

LEGO pakt binnenkort uit met een bijzondere nieuwe set. Het gat namelijk om een LEGO-set gebaseerd op de Zuid-Koreaanse boyband BTS. Later deze week zullen we hier meer over te weten komen, maar het lijkt erop dat de set geïnspireerd zal zijn op het razend populaire nummer Dynamite dat verscheen in 2020.

BTS in LEGO-vorm

De samenwerking werd aangekondigd met een tweet waarbij LEGO “Na-na-na, na-na, na-na, ayy!” schreef. Fans van BTS herkennen dat uiteraard meteen uit het nummer Dynamite, dus kunnen we ervan uitgaan dat de LEGO-figuren van BTS eruit zullen zien als de leden van BTS in de videoclip van het nummer.

Het idee voor een LEGO-set die gebaseerd is op BTS komt van de fans van BTS zelf. LEGO vroeg vorig jaar om ideeën voor nieuwe LEGO-sets. Daarbij diende een fan van BTS een set in van de groep. Het ging daarbij om de zeven leden in hun outfits uit de clip van Dynamite én ook enkele sets uit dezelfde clip. De inzending werd gekozen door LEGO en ging dus mogelijk in productie gaan. Daarvoor moest LEGO eerst wel nog toestemming krijgen bij HYBE, het label van BTS, maar dat lijkt nu dus rond te zijn.

Op de website van LEGO is momenteel een aftelklok te vinden die aftelt naar donderdag 16 februari 2023 om 6 uur ’s morgens Belgische tijd. Dan zal er ongetwijfeld meer informatie komen over de samenwerking van BTS en LEGO. Op de site is nu wel al te zien dat het inderdaad gaat om een samenwerking in het thema van Dynamite. Of het er ook echt zo uitziet als het ontwerp dat een fan vorig jaar inzond, valt nog af te wachten.

Bekijk hier de tweet van LEGO:

Meer
Lees meer...