Apple TV maakt originals gratis door coronacrisis

Apple TV+

Geen zin om een Netflix-account aan te schaffen maar wel veel te veel tijd om series en films te kijken? Dan heeft Apple een goede oplossing voor jou. Via Apple TV+ biedt het een paar van zijn originals gratis aan.

Door de coronacrisis komt er heel wat tijd vrij om te bingewatchen. Voor mensen zonder abonnement op een streamingsdienst als Netflix is dit natuurlijk een stuk moeilijker. Om ook die mensen uit de nood te helpen, doet een Apple TV+ een mooie tegemoetkoming voor al haar gebruikers. Het stelt een beperkt aantal van haar originals gratis beschikbaar.

Aanbod

Het gratis aanbod bevat onder meer series en films als The Elephant Queen en Little America.

Het volledige aanbod vind je hier.

Naast de Apple TV Originals, zal je ook producties van HBO en Epix zien staan. Jammer genoeg ontbreken er ook wel wat titels op de lijst. De grote afwezigen zijn onder meer The Morning Show en Oprah Talks van televisiepersoonlijkheid Oprah Winfrey.

De gratis versie van Apple TV+ is vanaf vandaag beschikbaar in meer dan 100 landen. Het is niet de eerste keer dat een streamingsdienst zijn diensten kosteloos aanbiedt. Eerder deze maand gaf ook HBO gratis toegang tot hun platform.

Gesponsorde artikelen