Demi Lovato gaat documentaire over kindsterretjes maken

Na de emotionele documentaire over zichzelf, zal Demi Lovato binnenkort ook meewerken aan een andere docu. Die zal gaan over de uitdagingen, verwachtingen en moeilijkheden in het leven van kindsterren. Wanneer en waar die documentaire precies zal verschijnen, is nog niet bekend.

Demi Lovato zal zich de komende periode naast het zingen ook bezighouden met het maken van een documentaire. De zangeres was eerder zelf al te zien in de film Dancing with the Devil, waar ze het had over haar eigen leven en de moeilijkheden waarmee ze te kampen kreeg. Maar nu zal de focus dus op andere talenten liggen. Talenten die, net als Lovato zelf, al op jonge leeftijd in de entertainmentindustrie terechtkwamen.

Demi Lovato

Dat Demi Lovato zelf op jonge leeftijd bekend werd, is algemeen bekend. De zangeres was op 7-jarige leeftijd al te zien in de serie Barney & Friends. Daarna kwam haar grote doorbraak in 2007. Toen deed Lovato auditie voor de Disneyfilm Camp Rock, waarin ze uiteindelijk de hoofdrol speelde.

Daarnaast kreeg ze ook de hoofdrol in de reeks Sonny With a Chance te pakken. Door haar rollen in die Disneyreeksen kreeg Lovato ook zelf de kans om haar muziekcarrière verder uit te bouwen. Maar dat ging dus niet zonder slag of stoot.

Child Star

Nu werkt ze zelf aan een documentaire rond kindsterretjes. Dat project heeft de werknaam Child Star gekregen en zal dus focussen op de verhalen van personen die al op jonge leeftijd bekend werden. Daarbij gaat het zowel over recente als minder recente kindsterren. Ook Lovato zelf zal haar verhaal doen.

“Er is geen beter onderwerp voor mijn debuut als regisseur dan dit. Het komt zo dichtbij”, vertelt ze in een statement. “Ons project wil een belangrijke boodschap delen. Eentje over opgroeien terwijl iedereen naar je kijkt, over grenzen en over onze eigen dromen en wensen. Ik voel me vereerd om deze verhalen binnenkort te mogen delen.” Wanneer en waar de documentaire precies zal verschijnen, is niet bekend.

Meer
Lees meer...