Left Right
scrollTop top

‘Horizon Zero Dawn: Complete Edition’ helemaal gratis voor PS4 en PS5


Horizon Zero Dawn
© Bron: Sony

Tot 14 mei kunnen gebruikers van PS4 en PS5 helemaal gratis Horizon Zero Dawn: Complete Edition downloaden. Deze promotie maakt deel uit van Sony’s initiatief Play at home.

Horizon Zero Dawn werd een regelrechte hit op PlayStation 4. Het spel, uitgebracht door Sony en Geurrilla Games, zal nu tijdelijk volledig gratis aangeboden worden op de Playstation Store. Als speler zal je niet alleen het originele spel verkrijgen, maar ook extra uitbreidingen zoals Frozen Wilds en een digitaal kunstboek. Goed nieuws: er zit geen addertje onder het gras. Je moet geen PS Plus-abonnement hebben (dat geld kost), maar Sony biedt het spel helemaal gratis aan.

Play at home

De promotie maakt deel uit van Play at home, een initiatief van Sony om eigenaars van een PlayStation aan te moedigen om thuis te blijven tijdens de wereldwijde pandemie. Dit doen ze dus door gratis games aan te bieden. Eerder werd al Ratchet and Clank aangeboden in maart, maar Sony doet er nu nog een schepje bovenop. Ook ABZÛ, Enter the Gungeon, Rez Infinite, Subnautica, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper en Paper Beast gaan gratis over de digitale toonbank tot 22 april. Voor de vlugge beslissers dus.

Sequel op komst

In Horizon Zero Dawn speel je met de jonge jager Aloy en waarmee je door een post-apocalyptische wereld trekt. Die wereld wordt gedomineerd door machines en Aloy zoekt naar sporen van haar verleden. Je moet snelheid, durf en kunde gebruiken om jezelf en anderen te beschermen tegen de overmacht van de machines. Er komt dit jaar ook een sequel uit voor PS4 en PS5, genaamd Forbidden West.

Sony is niet het eerste bedrijf dat gratis producten aanbiedt tijdens de lockdown. Zo bieden universiteiten gratis cursussen aan en kan je gratis naar optredens kijken van muziekgroepen.

Kijk hier naar een trailer van Horizon Zero Dawn:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…