‘Love Island’: Amandine vertelt openhartig over breuk met Jules

Amandine is dit jaar ongetwijfeld een van de meest opvallende bombshells in Love Island. De Belgische nam namelijk ook vorig jaar deel aan het programma en begon nadien een relatie met villagenoot Jules. Die relatie strandde enkele maanden geleden en daar blikte Amandine in Love Island op terug.

De relatie van Amandine en Jules kende een heel woelig begin. Ondanks haar terughoudenheid kreeg Amandine een jaar geleden op Love Island in eerste instantie een band met Jules. Ze leek steeds dichter naar hem toe te groeien, tot Casa Amor roet in het eten gooide. Amandine koos achteraf zonder twijfelen opnieuw voor Jules, maar hij verkoos nieuwkomer Lisa. Iets wat voor haar als een complete verrassing aankwam, waarna ze dan ook besloot het programma te verlaten

Later kon ze zelf op televisie zien dat Jules al snel spijt kreeg van die beslissing. Met Lisa werd het dan ook niets en hij stemde hen zelf als koppel weg vlak voor de finale van Love Island. Aanvankelijk leken die woorden en daden van Jules voor Amandine maar weinig uit te maken, maar op die beslissing kwam ze later terug. Enkele weken na het programma volgde er toch een hereniging tussen de twee en kreeg Jules een nieuwe kans om zich te bewijzen. In september bevestigen ze dan ook dat ze eindelijk echt samen zijn, maar in mei volgde de mededeling dat hun relatie voorbij was.

Jules

Die moeilijke tijd met Jules blijkt zijn sporen te hebben nagelaten. Op Love Island zit Amandine nu in een koppel met Thijn, maar daarin doet ze het heel rustig. “Ik ben gewoon bang om weer iemand toe te laten en dat het weer allemaal zo gebeurt”, zei ze daarover.

Met ‘het’ bedoelt Amandine het feit dat zij in haar relatie met Jules wel voor de volle honderd procent ging, maar ze niet gedacht had dat dat van zijn kant het geval was. “Uiteindelijk raakte ik mezelf helemaal kwijt. Nu ben ik heel terughoudend, omdat ik dit niet opnieuw wil laten gebeuren. Ik ben gewoon iemand die alles voor iemand doet als ik die graag zie. Ik ben gewoon bang om terug dezelfde kant op te gaan. Of niet goed genoeg te zijn of dat iemand me pijn gaat doen. Ik heb gewoon het gevoel dat niemand me graag ziet voor wie ik ben. En dat doet gewoon pijn”, klinkt het.

Meer
Lees meer...