Netflix lost officiële trailer voor ‘Glamorous’ met Kim Cattrall

Binnen twee weken verschijnt de nieuwe reeks Glamorous op Netflix. De reeks zal een jonge queerman volgen die aan de slag gaat bij het cosmeticabedrijf Glamorous van de celebrity Madolyn Addison, gespeeld door Kim Cattrall. In de trailer krijgen we al een eerste blik op de wereld van glamour, maar ook drama.

Vanaf donderdag 22 juni 2023 kan je op Netflix kijken naar een gloednieuwe reeks. Het gaat om de serie Glamorous, die ons zal meenemen naar de (niet zo) glamoureuze wereld van de make-up.

Glamorous

Je kan Glamorous een beetje vergelijken met The Devil Wears Prada meets Emily in Paris. We zullen kennismaken met de jonge queerman Marco Mejia (Miss Benny). Hij is gender-nonconforming en houdt van make-up. Op een dag komt hij Madolyn Addison (Kim Cattrall) tegen. Zij heeft een eigen cosmeticabedrijf en besluit om Marco aan te nemen om het merk nieuw leven in te blazen.

Marco neemt de job aan en geniet aanvankelijk van zijn glamoureuze job. Maar al snel drukt Madolyn hem met z’n neus op de feiten. “Marco, deze job is niet enkel glitter en glamour. Het is ook hard werken.” Madolyns zoon lijkt vooral niet gewonnen voor Marco. “He’s gonna ‘yas queen’ us into bankruptcy“, horen we hem zo al zeggen in een geweldige oneliner.

Naast Miss Benny (Love, Victor) en Kim Cattrall (Sex and the City), zullen ook Zane Phillips (Fire Island), Jade Payton (Dynasty), Michael Hsu Rosen (Pretty Smart), Ayesha Harris (Daisy Jones & the Six) en Graham Parkhurst (The Umbrella Academy) te zien zijn in de reeks. Fans van RuPaul’s Drag Race kunnen in de trailer ook alvast Monét X Change herkennen.

Bekijk hier de officiële trailer van Glamorous:

Glamorous verschijnt op 22 juni op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...