Opnames ‘Mission: Impossible 7’ worden in september hervat

De opnames van de film Mission: Impossible 7 gaan in september weer van start. Dat vertelde acteur Simon Pregg aan het Amerikaanse entertainmentblad Variety. De productie ligt al sinds februari stil vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Ook Tommy Gormley, de eerste regieassistent van de film, bevestigde gisteren bij het BBC 4 Radio-programma Today dat de opnames van Mission: Impossible 7 na de zomer worden hervat.

Terug naar Venetië

De scènes buiten zijn de scènes die het eerst worden opgenomen in Mission: Impossible 7. Dat lijkt het best doenbaar indien er voldoende voorzorgsmaatregelen worden genomen. Acteur Pregg grapte wel dat de vechtscènes op anderhalve meter van elkaar moeten worden opgenomen.

Tom Cruise kruipt in Mission: Impossible 7 opnieuw in de huid van geheim agent Ethan Hunt.
(bron: Shutterstock)

“We hopen alle landen die op de planning stonden weer te bezoeken. We hopen ook een groot deel van de opnames in de studio in het Verenigd Koninkrijk te schieten”, zei Tommy Gormley in het radioprogramma Today op BBC. Tegen eind mei 2021 zou Misson: Impossible 7 klaar moeten zijn.

Normaal gezien zou er in de Italiaanse stad Venetië worden gefilmd, maar op dat moment waren er in Italië al minstens 150 besmettingen met het coronavirus. De productie werd daarom stilgelegd. “We hopen in september weer te gaan filmen. We waren nog maar een paar dagen bezig met opnames in Venetië. We waren in het epicentrum toen het allemaal begon, dus moesten we vier of vijf dagen voor de opnames alweer stoppen”, vertelde Gormley.

Achtste deel ook in de maak

In de nieuwste Mission Impossible 7 kruipt Tom Cruise opnieuw in de huid van geheim agent Ethan Hunt. De nieuwe film is een vervolg op Mission: Impossible – Fallout, maar regisseur Christopher McQuarrie is ook al bezig aan een achtste deel van de filmreeks.

Meer
Lees meer...