Left Right
scrollTop top

Regisseur van ‘Godzilla vs. Kong’ houdt gesprekken over mogelijke nieuwe film


Godzilla vs. Kong cover
© ‘Godzilla vs. Kong’ – Bron: Legendary Pictures

Er komt dan mogelijk toch nog een nieuwe film in de MonsterVerse-franchise na het succes van Godzilla vs. Kong. Productiebedrijf Legendary Entertainment zou daarover in gesprek zijn met regisseur Adam Wingard en er is zelfs al een idee over een titel.

Regisseur Adam Wingard tijdens de opnames van Godzilla vs. Kong – Bron: Isopix

De MonsterVerse-franchise begon in 2014 met de reboot van Godzilla. Daarna kwamen Kong: Skull Island (2017) en Godzilla: King of the Monsters (2019). Van die drie films was die laatste zowel met voorsprong de minst succesvolle. Het leek er dan ook even op dat Godzilla vs. Kong, die recent uitkwam, de laatste film in de reeks zou worden. Regisseur Adam Wingard zei daarover begin dit jaar dat het altijd de bedoeling was geweest om naar die clash tussen de twee monsters toe te werken.

Godzilla vs. Kong is echter zo’n enorm succes dat het de franchise duidelijk nieuw leven heeft ingeblazen. Ondanks de beperkte opening van cinema’s wereldwijd lijkt de film op weg om de mest succesvolle te worden uit de MonsterVerse. Productiefirma Legendary Entertainment zou daarom toch nog een vervolg overwegen.

Son of Kong

Volgens The Hollywoord Reporter is het bedrijf daarover zelfs al in gesprek met regisseur Adam Wingard. Als hij effectief de vijfde film uit de reeks mag zaken, zal het de eerste keer dat Legendary niet kiest voor een nieuwe regisseur.

Waarover dat eventuele vervolg moet gaan, is nog niet duidelijk. THR meent echter wel te weten dat er intern een mogelijk titel rondgaat: Son of Kong. De kans bestaat dus dat de iconische aap blijkbaar toch niet de laatste van zijn soort is.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update