‘The Next 365 Days’ krijgt officiële trailer

Binnen minder dan twee weken verschijnt het derde en laatste deel van de filmreeks we all love to hate: 365 Days. The Next 365 Days zal vanaf vrijdag 19 augustus te vinden zijn op Netflix. Nadat de streamingdienst eerder al de eerste vier minuten van de film had gelost, is nu ook de officiële trailer uit. Die geeft ons al een blik op de inhoud van de film. Al lijkt het opnieuw niet om al te veel inhoud te gaan.

Dit artikel bevat spoilers, maar voor deze film lijkt dat ons nu niet zo belangrijk …

Blijkbaar zijn het niet enkel de goeie dingen die in drieën bestaan, want ook 365 Days krijgt binnenkort een derde deel. De filmreeks, waarvan de eerste twee films erin slaagden om 0 procent te halen op Rotten Tomatoes, komt op vrijdag 19 augustus tot een einde. Netflix deelde vandaag de trailer voor The Next 365 Days en die geeft opnieuw bijna alles prijs.

The Next 365 Days

Net zoals in de trailer voor de tweede film uit de reeks, toont de trailer van The Next 365 Days ons nu ook al meteen het antwoord op de cliffhanger op het einde van de vorige film. Laura (Anna-Maria Sieklucka) heeft het – jawel – opnieuw overleefd. Niet dat dat iemand zou mogen verbazen want de film draait natuurlijk nog steeds voor 90 procent rond seksscènes van Laura en Massimo (Michele Morrone).

Al lijkt het begin van de trailer toch te insinueren dat we minder seksscènes te zien zullen krijgen. Zo moet Massimo Laura erop wijzen dat dokters het te vroeg vinden om aan bedsport te doen. Maar verder in de trailer wordt duidelijk dat Laura zich daar niet veel van lijkt aan te trekken. Zeker wanneer ook tuinman slash maffioso Nacho (Simone Susinna) terugkeert, met wie ze ook al stomende tijden beleefde. De film lijkt zo opnieuw te gaan over Laura die moet kiezen tussen Massimo en Nacho.

Misschien wordt het voor 365 Days een plottwist groter dan de plotse tweelingbroer van Massimo. Derde keer, goeie keer en krijgt de film nu toch één goede review en meer dan 0 procent op Rotten Tomatoes. Al zou dat ons toch straf lijken.

Bekijk hier de trailer voor The Next 365 Days:

Bekijk je toch liever iets kwaliteitsvoller? Neem dan een kijkje in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...