K-drama ‘The Impossible Heir’ staat nu op Disney+

Disney+ heeft de eerste afleveringen van het nieuwe K-drama The Impossible Heir gelost. In de reeks zijn Lee Jae-wook (Death’s Game), Lee Jun-young (Mask Girl) en Hong Su-zu (Sweet Home) te zien in de hoofdrollen.

Na Netflix heeft ook Disney+ nu duidelijk de weg naar Zuid-Koreaanse content gevonden. Zo verschenen de afgelopen maanden al A Shop For Killers, Race en Vigilante op Disney+ en vandaag is daar nog een veelbelovende titel bijgekomen.

The Impossible Heir

In The Impossible Heir volgen we Han Tae-o (Lee Jae-wook) en Kang In-ha (Lee Jun-young). Zij komen van volledig verschillende achtergronden. Han Tae-o’s vader vermoorde zijn vrouw, waardoor hij nu in de gevangenis zit. Daardoor wordt Tae-o gepest door mensen en krijgt hij de schuld van de moordlustigheid van zijn vader. Kang In-ha is de zoon van de rijke familie die aan het hoofd staat van de Kango Group, maar hij is een buitenechtelijk kind waardoor zijn familie op hem neerkijkt. De twee leerden elkaar kennen op de schoolbanken en werden als underdogs al snel goede vrienden.

Ondertussen zijn ze volwassen en hebben ze een duidelijk doel voor ogen. Kang In-ha wil de nieuwe CEO worden van het bedrijf van zijn ouders en Han Tae-o wil succesvol worden. Ze werken samen om dit te verwezenlijken. Ondertussen verschijnt er ook een derde underdog, Na Hye-won (Hong Su-zu). Zij is een slimme en mooie jonge vrouw, maar door de schuldenberg van haar moeder heeft ook zij een moeilijk leven.

Naast de drie hoofdrolspelers zullen ook Hang Sang-jin (The All-Round Wife), Choi Jin-ho (See You in My 19th Life), Kim Ho-jung (Revivre), Lee ji-hoon (School 2013), musicalster Kim Young-joo, Ko Chang-seok (Glitch), Choi Hee-jin (Strong Girl Nam-soon) en Heo Nam-joon (Sweet Home). Vanaf vandaag kan je op Disney+ kijken naar de eerste twee afleveringen van The Impossible Heir. Elke woensdag zullen daar twee nieuwe afleveringen aan toegevoegd worden.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Impossible Heir:

Meer
Lees meer...