LEGO lost meer informatie over ‘BTS Dynamite’-set

LEGO komt met een speciale BTS-set. De set bestaat uit LEGO-figuurtjes van de zeven leden van BTS en enkele decorstukken uit de videoclip van Dynamite. Vanaf woensdag 1 maart 2023 zal je de set kunnen kopen.

Enkele dagen geleden teasde LEGO een nieuwe set in het teken van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. Vandaag maakte het merk meer informatie bekend over de set. Daarnaast weten we nu ook vanaf wanneer je de set zal kunnen kopen.

‘BTS Dynamite’-set

De ‘BTS Dynamite’-set is een product van LEGO Ideas. Daarbij kan iedereen zijn, haar of hun idee indienen voor een LEGO-set. LEGO kiest daar dan de beste uit die ook daadwerkelijk in productie gaan. Het idee voor set in het teken van Dynamite van BTS komt dan ook volledig van fans van de boyband. Josh (JBBrickFanatic) en Jacob (BangtanBricks) zonden het idee voor een BTS-set enkele jaren geleden in en hun idee is nu werkelijkheid geworden.

De set bestaat in de eerste plaats uit zeven LEGO-figuurtjes die elk een lid van BTS voorstellen. Daarbij kregen de figuurtjes het kapsel en de outfit van RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook uit de videoclip van Dynamite, die in de zomer van 2020 verscheen. De rest van de set bestaat uit verschillende sets uit de videoclip. Zo is er een platenwinkel, inclusief kleine LP-platen van albums van BTS, de ijskar die in de clip te zien was, een donutshop en zelfs een basketbalring.

99,99 euro

De set bestaat in totaal uit 749 onderdelen die je zelf in elkaar moet zetten. Wanneer de set volledig gebouwd is, zal hij 14 cm hoog zijn, 38 cm breed en 16 cm diep.

De ‘BTS Dynamite’-set van LEGO zal beschikbaar zijn vanaf woensdag 1 maart 2023. Voor de volledige set, met de zeven figuurtjes en de decorstukken, betaal je 99,99 euro. Je kan de set kopen via de officiële website van LEGO.

Bekijk hier nog eens de videoclip van Dynamite van BTS:

Meer
Lees meer...