J-hope (BTS) lost donderdag nieuwe collab met Crush: ‘Rush Hour’

Fans van BTS worden later deze week opnieuw getrakteerd op nieuw werk. Deze keer gaat het om een samenwerking van rapper j-hope met singer-songwriter Crush. Het nummer Rush Hour werd al enkele weken geleden aangekondigd, maar nu weten we dat het nummer een feature zal bevatten van j-hope.

Hoewel de groep eerder dit jaar een “pauze” aankondigde, blijft BTS aan de lopende band nieuw werk droppen. Op 1 september ging het nog om een samenwerking van RM met Balming Tiger, op 8 september verscheen de concertfilm BTS: Permission To Dance On Stage – LA op Disney+ en nu komt ook het nieuws dat er later deze week een samenwerking van Crush en j-hope zal verschijnen.

Rush Hour

Crush is een Zuid-Koreaanse singer-songwriter die gespecialiseerd is in hiphopmuziek. Maar de afgelopen jaren bewees hij zich ook al in verschillende andere genres. Zo maakte hij ook al emotionele ballades voor de soundtrack van K-drama’s. Eerder dit jaar was hij ook te horen in een van de nummers op het nieuwe album van PSY.

En nu komt Crush dus met een samenwerking met j-hope van BTS. Het gaat om de song Rush Hour waarvoor al een eerste teaser gelost werd. In die teaser kunnen we al horen dat het gaat om een groovy hiphopnummer. We krijgen ook al een eerste blik op de videoclip waarbij duidelijk wordt dat er heel wat figuranten aan te pas komen. Of j-hope ook echt in de videoclip zal verschijnen, is nog niet te zien.

J-hope

J-hope was in juli het eerste lid van BTS dat een soloalbum uitbracht. Hij maakte een indrukwekkend debuut met het album ‘Jack In The Box’, waarin hij een nieuwe kant van zichzelf liet zien. Eind juli stond de rapper als headliner op het Amerikaanse festival Lollapalooza. Daar speelde hij een overweldigende set voor meer dan 100.000 aanwezige festivalgangers.

Maar sindsdien heeft j-hope dus niet stilgezeten, want nu komt er al nieuw werk van hem. Daarnaast zal BTS op zaterdag 15 oktober als volledige groep optreden in Busan, als onderdeel van de campagne om de Wereldexpo naar de Zuid-Koreaanse stad te halen. Tickets voor die show waren volledig gratis en in amper 15 minuten waren ze allemaal de deur uit.

Bekijk hier de aankondiging van de samenwerking:

Meer
Lees meer...