Netflix lost trailer voor K-drama ‘Daily Dose of Sunshine’

Netflix heeft de officiële trailer voor de K-drama Daily Dose of Sunshine gelost. De reeks zal gaan over verpleegster Jung Da-eun, die werkt op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Daarbij zullen we ook verschillende van haar patiënten volgen.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Vorige maand verschenen zo nog de nieuwe realityreeks The Devil’s Plan en de K-drama A Time Called You. Ook deze maand zullen er verschillende K-drama’s verschijnen. Zo komt morgen, op vrijdag 20 oktober 2023, Doona! uit, met Bae Suzy in de hoofdrol. Volgende week, op zaterdag 28 oktober 2023, volgt Castaway Diva. En ook in november mogen we nog Zuid-Koreaanse titels verwachten. Daily Dose of Sunshine wordt daarvan de eerste.

Daily Dose of Sunshine

Daily Dose of Sunshine is gebaseerd op de gelijknamige webtoon van Lee Ra-ha. We volgen verpleegster Jung Da-eun, gespeeld door Park Bo-young (Strong Girl Bong-soonAbyss). Zij werkt wordt van interne geneeskunde overgeplaatst naar de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, waar ze geconfronteerd wordt met verschillende patiënten en hun uiteenlopende problemen. In de trailer krijgen we te zien hoe de Da-eun de patiënten probeert te helpen, maar dat dat niet altijd even makkelijk is.

Naast Park Bo-young zullen ook Yeon Woo-jin (Judge vs. JudgeThirty-Nine), Jang Dong-yoon (School 2017Search) en Lee Jung-eun (ParasiteOur Blues) in de reeks te zien zijn. De regie is in handen van Lee JQ, die eerder al verantwoordelijk was voor de Zuid-Koreaanse zombiereeks All of Us Are Dead. Daily Dose of Sunshine verschijnt op vrijdag 3 november op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer van Daily Dose of Sunshine:

Daily Dose of Sunshine verschijnt op vrijdag 3 november 2023 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...