Dit is waarom je volgens TikTok op hotel best geen herbruikbare toiletartikelen gebruikt

Dat heel wat mensen op TikTok gebruik maken van hun job om anderen te waarschuwen, is niets nieuws. Zo verschenen er in het verleden al verschillende video’s van stewards die waarschuwden voor zaken op het vliegtuig. Deze keer gaat het om een hotelmedewerker die waarschuwt voor … de herbruikbare toiletartikelen op de kamer.

Op TikTok vinden we grote onthullingenvliegtuigtipsfiltersdansjesvreemde theorieënverschillende hypesopvallende hobby’sgrappige filmpjesreceptenal dan niet gevaarlijke challenges en nog veel meer. Maar ook lifehacks zijn dagelijkse kost op de app. Deze keer gaat het om een hotelmedewerker die iedereen aanzet om niet zomaar de voorziene shampoo of douchegel van hotels te gebruiken. Zeker niet wanneer die hervulbaar is.

Niet beveiligd

De originele video is ondertussen verwijderd, maar daarin vertelt een hotelmedewerker dat je de lotions, shampoo of andere hervulbare flesjes in een hotelkamer beter niet gebruikt. Dat komt omdat eender wie de flesjes kan hervullen met eender welke vloeistof.

Om er dus zeker van te zijn dat je geen haarkleurmiddel, saus of andere bizarre vloeistoffen op je gezicht smeert of op je haar doet, gebruik je die dus beter niet. Dat wordt ook nog eens bevestigd in andere TikToks, waaronder die van @t_marie_the_fa_bartender. Zij is stewardess en brengt dus ook veel tijd door op hotelkamers. Ook zij benadrukt dat eender wie iets in de hervulbare flesjes kan opbergen.

@t_marie_the_fa_bartender Lets talk about what not to do FA style! Im giving some tips! What else do ya’ll want to know #hotel #traveltiktok #dontdoit #flightattendant #blackflightattendants #nonrevlife #travellife #hotelsecrets ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Meer
Lees meer...