Left Right
scrollTop top

Disney komt met Baby Yoda-kostuum voor je hond


Baby Yoda Hond Kostuum Disney
© Disney

Fans van The Mandalorian (Baby Yoda in het bijzonder) en hondjes, verenig u. Disney heeft namelijk een Baby Yoda-kostuum voor honden gelanceerd! Het resultaat is … speciaal.

Sinds Disney in november z’n eigen streamingplatform Disney+ lanceerde, is Baby Yoda niet meer van het internet weg te denken. Het wezentje (dat eigenlijk The Child heet, en helemaal niet de jongere versie van Star Wars-legende Yoda is) kwam via The Mandalorian in onze levens.

Baby Yoda-merchandise

Het schattige groene wezentje veroverde de harten van de hele wereld. En ja, ook die van ons, ook al kunnen we in België pas vanaf 15 september genieten van de serie op Disney+. Het was dus niet al te verrassend toen Disney een hele resem merchandise rond het personage loste.

Disney Baby Yoda Kostuum Hond
Disney

Die collectie wordt nu nog wat uitgebreid. Want na onder andere een officiële knuffelbeer, gezelschapsspelen, een LEGO-set en een BopIt!, brengt Disney nu ook een kostuum uit … voor je hond! Goed nieuws dus, voor fans van de Star Wars-wereld die hun hond al eens graag verkleden.

Je kan het Baby Yoda-kostuum bestellen op de website van Disney. Het kost je tussen de 26,99 dollar (net geen 23 euro) en 29,99 dollar (iets meer dan 25 euro), afhankelijk van de maat van je dier. Eén ding is zeker: je hondje maakt deel uit van een tegelijk hilarische en ultraschattige optische illusie.

Meer Baby Yoda voor dierenliefhebbers

Voor Star Wars-fans die het niet zien zitten om z’n hondje helemaal als Baby Yoda uit te dossen, heeft Disney ook iets voorzien. Via de webshop kan je namelijk ook een Baby Yoda-truitje voor je lieveling kopen. Dat kost je iets meer, namelijk 34,99 dollar (net geen 30 euro).

Disney+ is vanaf 15 september in België beschikbaar. Je kan nu al je abonnement op de streamingdienst bestellen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737